Пт, 2024-03-29, 00:24
Головна Реєстрація RSS
Вітаю Вас, Гість
Новини минулих днів

16:19
ЄС офіційно продовжив санкції проти посіпак Кремля
Інші останні Новини Європейського Союзу

Рада Євросоюзу ухвалила рішення продовжити на півроку санкції проти 146 осіб та 37 організацій за агресію проти України.

Про це йдеться у повідомленні на сайті Ради ЄС.

"Рада ЄС продовжила на 6 місяців обмежувальні заходи ЄС, націлені на дії проти територіальної цілісності України, суверенітету і незалежності. Ці санкції передбачають заморожування активів і заборону на поїздки щодо 146 осіб та 37 організацій. Вони були продовжені до 15 березня 2017 року", - йдеться у повідомленні.

Повідомляється, що рішення було прийнято шляхом письмової процедури і буде опубліковано в Офіційному журналі ЄС 16 вересня 2016 року.

Президент України Петро Порошенко вітає рішення Ради Євросоюзу про продовження на шість місяців, до 15 березня 2017 року, індивідуальних санкцій щодо 146 російських і українських фізичних і 37 юридичних осіб.

"Вітаю рішення Ради ЄС продовжити санкції проти агресора. Єдність ЄС непохитна. Дякую за незмінну підтримку і солідарність з Україною", - написав Порошенко в своєму мікроблозі в соцмережі Twitter.

Зазначених заходів було вжито в березні 2014 року і було продовжено в березні 2016 року. Оцінка ситуації не є підставою для зміни режиму санкцій, ні в списку фізичних та юридичних осіб під обмежувальні заходи. Інформація та виклад підстав для включення пов'язаних з цим фізичних і юридичних осіб, оновлюються в міру необхідності.

У Раді ЄС нагадали, що є кілька заходів Євросоюзу у відповідь на кризу в Україні, в тому числі: економічні санкції щодо конкретних секторів російської економіки, які діють до 31 січня 2017 року; обмежувальні заходи у відповідь на незаконну анексію Криму і Севастополя, які діють до 23 червня 2017 року. 

Повідомляють Новини європейської України
Категорія: Новини Європейського Союзу | Переглядів: 853 | Додав: adminA | Теги: санкції проти посіпак Кремля, офіційно, ЄС | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]