Чт, 2024-04-18, 09:43
Головна Реєстрація RSS
Вітаю Вас, Гість
Новини минулих днів

12:03
Під час вистави у лондонському театрі обвалилася стеля і балкон
Інші останні Новини Європейського Союзу
У лондонському театрі Apollo під час вечірньої вистави обрушилися конструкції.

Як пояснили пожежники, частина стелі обвалилася спочатку на балкон і потім разом з ним упала в зал. Водночас очевидці кажуть, що йдеться про муровання, яке обвалилося в зоні біля переднього краю балкона. Вони зазначають, що через обвалення зал відразу заволокло щільною хмарою пилу, тож "годі було щось розгледіти", люди поспішали покинути приміщення, передає ИТАР-ТАСС.

Видання Sky News повідомляло, що постраждалих не менш як 88 людей, але потім знизило цифру до 76. Саме такій кількості лікарі надали допомогу. З них 51 людину доставили до лікарень, семеро поранені серйозно.

Це ж видання повідомляє з посиланням на очевидців, що обвалення сталося приблизно через 40 хвилин після початку вистави "The Curious Incident of the Dog in the Night-time". Ця вистава, як наголошується, є досить популярною серед людей сімейних.

Як розповіла глядачка Анна, її місце було саме на балконі. Ті, що сиділи попереду, навалилися на бордюр, пролунав тріск, і Ганна побачила тільки, як падала стеля.

Ще один глядач на виставі зізнався, що спочатку вирішив, ніби обвалення було частиною шоу, і подумав: "Як ефектно".

Так само здалося ще кільком глядачам. "Коли актор на сцені змахнув рукою і закричав: "Бережися!", я подумав, що це частина постановки, - наводить видання розповідь Джеймса Кірні. - А потім все заповнила пилюка, стало нічого не видно, і нам сказали виходити".

Іншому свідкові подій пощастило ще менше. Він теж спочатку сприйняв занепокоєння артистів як елемент шоу. "І я так думав, поки мене щось дуже боляче не вдарило по голові", - повідав Мартін Боусток. Публіка, за його словами, була серйозно налякана.

За повідомленнями очевидців, люди опинилися під завалами і не могли вибратися самостійно. У рятувальній операції брали участь вісім пожежних розрахунків і кілька медичних бригад. На вулицю виводили тих, хто постраждав, але міг іти. Медики працювали з людьми в каретах швидкої допомоги.

До півночі за місцевим часом всіх постраждалих евакуювали. Тяжкопоранених госпіталізовано спецтранспортом. Інші постраждалі були доставлені в лікарню на автобусі.

Поліція розпочала розслідування події. Там поки що не схильні розцінювати подію як злочинний намір. За попередніми даними, стався радше нещасний випадок.

Раніше підвісна стеля і частина даху обвалилися на глядачів кінотеатру в штаті Новий Південний Уельс на південному сході Австралії.



Повідомляють Новини європейської України
Категорія: Новини Європейського Союзу | Переглядів: 891 | Додав: adminA | Теги: стеля і балкон, вистави, лондонському театрі | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]