Сб, 2024-04-27, 04:27
Головна Реєстрація RSS
Вітаю Вас, Гість
Новини минулих днів

« 1 2 ... 209 210 211 212 213 ... 226 227 »


Іспанський король Хуан Карлос сьогодні під час відвідування генерального штабу збройних сил спіткнувся, впав і сильно забив носа.
Останні Новини Європейського Союзу | Новини європейської України| Додано: 2012-08-03| Інші останні новини | Коментарі. Залиш і ти свій коментар - хай світ знає твою думку(0)



Судові експерти почали ексгумацію тіл, похованих на місці колишньої бази ООН в боснійському місті Сребреніца.


Наприкінці серпня цього року може бути скликана рада G-20 (до якої входять провідні світові держави) для розгляду ситуації на світовому ринку зерна. Причиною екстреного скликання стало різке зростання цін на збіжжя на світовому ринку.



Франція з 1 серпня впродовж місяця головуватиме в Радбезі ООН. Голови Радбезу змінюються щомісячно згідно зі списком його держав-членів, укладеним за латинською абеткою.



Евакуацію проведено з будівлі американського посольства в Норвегії, а також з будівлі, де розташований один з департаментів норвезького МЗС, за сотню метрів від будинку посольства США.



Разговор двух польских чиновников, снятый скрытой видеокамерой, нанес ощутимый удар по имиджу правящей коалиции.



В естонському місті Тарту молодик напав на велику матрьошку, яка використовується як реклама російського ресторану.



У п'ятницю відбудеться офіційна церемонія відкриття Олімпійських Ігор у Лондоні. На підготовку цієї події пішло сім років.



Греція залишиться в єврозоні, заявив голова Єврокомісії Жозе-Мануель Баррозу. За словами Баррозу, Єврокомісія й надалі підтримуватиме Грецію, якщо в країні будуть продовжуватися реформи.



Відомий австрійський парашутист Фелікс Баумгартнер зробив свій другий стратосферний стрибок, на цей раз з висоти 29 км.



Поліція англійського Ворікширу звернулася до місцевого садівника і попросила його внести зміни у зовнішній вигляд куща, який зображує середній палець людської руки.


Вице-премьер, министр иностранных дел Израиля Авигдор Либерман, выступая на пресс-конференции в рамках встречи Ассоциации "Израиль – ЕС" в Брюсселе, заявил, что односторонние шаги палестинцев препятствуют достижению взаимопонимания.



2013 року в столиці Італії з'являться перші 20 "таксі майбутнього", що живляться від сонячної енергії.



Лісові пожежі, що охопили Каталонію (північний схід Іспанії), призвели до загибелі чотирьох осіб, з-поміж них 15-річної дівчинки.



В понедельник, 23 июля, в Греции, на сотрове Хиос, произошло крупное дорожно-транспортное происшествие: пассажирский автобус, осуществлявший междугородный рейс, упал в пропасть и загорелся.