Чт, 2024-04-25, 21:42
Головна Реєстрація RSS
Вітаю Вас, Гість
Новини минулих днів

« 1 2 ... 218 219 220 221 222 ... 226 227 »


Через морози і снігопади, що тривають в Італії другий тиждень, постраждав римський Колізей. Через негоду обвалилися фрагменти верхньої частини амфітеатру.
Останні Новини Європейського Союзу | Новини європейської України| Додано: 2012-02-14| Інші останні новини | Коментарі. Залиш і ти свій коментар - хай світ знає твою думку(0)



Площа ділянки забудови становить 44 тисячі квадратних метрів, висота будівлі - 330 метрів. На території комплексу також передбачена автостоянка, розрахована на 254 машини.



Трійка міжнародних кредиторів (Єврокомісія, ЄЦБ та МВФ) пропонує Греції 130-мільярдну кредитну програму і списання боргу на 100 мільярдів євро в обмін на багаторічну програму економії.



Міністр закордонних справ Аргентини Ектор Тімерман звинуватив Великобританію в мілітаризації Південної Атлантики і відправці ядерної зброї на Фолклендські острови.


Єврогрупа не розблокує пакет фінансової допомоги Греції, оскільки угода, досягнута 9 лютого лідерами грецьких партій з питання нових заходів жорсткої економії, не задовольняє повною мірою вимог кредиторів. Таку заяву зробив міністр фінансів Німеччини Вольфганг Шойбле.


Другий за тиждень страйк паралізує роботу державних установ, шкіл та університетів, а також банків і лікарень. В Афінах два дні не ходитиме громадський транспорт, крім гілки легкого метро, ​​яке буде працювати протягом семи годин. По всій країні дві доби не курсуватимуть поїзди і пороми.



Опублікувано унікальні світлини Адольфа Гітлера: нацистський фюрер вимагав знімати, як він репетирує промови, щоб зрозуміти, як він виглядає на публіці.


30-річна румунська модель, Іоана Спангенберг, має вагу всього 38 кілограмів за зросту 167 см, а талію - 50,8 см. При цьому вона запевняє, що їсть тричі на день, зокрема жирні страви, а також чіпси, піцу і кебаби.




Засоби масової інформації можуть повідомляти про відомих людей і публікувати фото без їхнього дозволу, якщо мета публікації - інформування громадян, а не розвага.



Італія перемикає на мазут свої електростанції на тлі скорочення постачань імпортного газу і зниження температур. Міністерство промисловості Італії у вівторок, 7 лютого, санкціонувало запуск шести мазутних станцій Enel задля скорочення споживання газу.



Міністр економічного розвитку Італії Коррадо Пассера раніше назвав ситуацію з постачаннями газу в країну "критичною" через зниження імпорту з Росії і Франції.



Споруду буде оточено подвійним рядом колючого дроту, а також 25 відеокамерами. Вартість проекту - не менш як 3 млн євро. Загорожа проляже по сухопутній ділянці 150-кілометрового кордону з Туреччиною.


Десятки тисяч людей у країнах Балканського півострова і далі зазнають серйозних проблем через посилення холодів і потужних снігопадів: зростає кількість жертв, а багато хто залишається відрізаним від зовнішнього світу через снігові замети.



Британець Дерек Джекевей на основі звичайної газонокосарки сконструював розкішний червоний автобус, в якому може всістися п'ятеро людей та водій. На цю роботу 77-річний мешканець графства Норфолк витратив чотири роки.


Президент Естонії Тоомас Хендрік Ільвес в інтерв'ю швейцарській газеті Der Bund назвав російську "мовою окупаційної влади",журналіст згадав про сучасні відносини Естонії та Росії та зауважив, що вони ускладнені тим, що приблизно одна чверть населення Естонії, яка вважає російську мову рідною, належить "до нижчого економічного класу".