Пт, 2024-03-29, 06:38
Головна Реєстрація RSS
Вітаю Вас, Гість
Новини минулих днів

« 1 2 ... 220 221 222 223 224 225 226 »


У Польщі, як і було обіцяно, напередодні на спільній прес-конференції генеральної і головної військової прокуратур були представлені проміжні підсумки нового розслідування катастрофи президентського Ту-154, що розбився під Смоленськом у квітні 2010 року.
Останні Новини Європейського Союзу | Новини європейської України| Додано: 2012-01-17| Інші останні новини | Коментарі. Залиш і ти свій коментар - хай світ знає твою думку(0)



В ночь с 16 на 17 января в небольшой испанской деревне Сан Бартоломе де Пинарес прошли традиционные празднования, приуроченные ко Дню Святого Антония (Сан Антон) – заступника животных.



Багатство служителів церкви починає різати око пересічним італійцям. Акції протесту пройшли в неділю у Ватикані. Італійці вирішили висловити незадоволення зростаючим, на їх думку, добробутом апарату римсько-католицької церкви.



"Парламентские выборы в России 4 декабря были хорошо организованы технически, но отмечены сращиванием государства и правящей партии", – говорится в 28-страничном докладе.



Польські експерти вважають, що голос, який раніше приписувався Бласіку, насправді належав другому пілотові. Офіційна версія доповіді Інституту повинна бути опублікована 16 січня.


Увечері 4 січня в Лондоні, у Інституті кінематографії, відбулася світова прем'єра біографічної драми "Залізна леді" (The Iron Lady), в якій американська актриса Меріл Стріп зіграла Маргарет Тетчер.





Фахівці зі шлюборозлучних процесів опублікували результати дослідження 5 тис справ про розлучення.




Таке рішення ухвалила компанія Entertainment Films, відповідальна за дистрибуцію картини на території Великої Британії.



Лідери Євросоюзу попереджають, що в 2012 році Європу чекають нові труднощі. За словами канцлера Німеччини Ангели Меркель, "Європа переживає важкі випробування".



Ни одна туристическая поездка не обходится без просьб родных и близких, знакомых, друзей, коллег по работе о сувенирах. Любая поездка, таким образом, остается в памяти не только туристов, но и всех родных и друзей отдыхающих.



Церковь, целиком возведенная изо льда и снега, открылась в лыжном курорте Миттерфирмиансройт (Mitterfirmiansreut) в Баварии.


В Рождественские праздники объединенная космополитичная Европа с удовольствием обращается к традициям своих консервативных прабабушек: у каждой страны свой рецепт для утки и свой тайный способ приворожить удачу в следующем году!



Європейський суд з прав людини взяв до розгляду скаргу екс-прем'єра України Юлії Тимошенко щодо порушення норм Європейської конвенції з прав людини під час притягнення її до кримінальної відповідальності.


 

В наше нестабильное финансовое время многие граждане Российской Федерации, Украины, а также жители ЕС и США изучают все новые и новые способы заработка и сбережения своих средств.



Посол ЄС в Україні Жозе Мануель Пінту Тейшейра констатує, що якщо ситуація в Україні не зміниться, Угоду про асоціацію не буде підписано, ратифіковано і імплементовано.