Пт, 2024-04-19, 02:39
Головна Реєстрація RSS
Вітаю Вас, Гість
Новини минулих днів

14:15
Через удар блискавки у Франції впав туристичний літак
Інші останні Новини Європейського Союзу

В результаті удару блискавки на заході Франції сталася катастрофа туристичного літака, внаслідок чого загинули чотири людини, які перебували на борту.

Падіння сталося в районі міста Монбельяр на заході Франції. Місто розташоване в регіоні Франш-Конте на відстані 13 кілометрів від кордону зі Швейцарією. Всі загиблі були швейцарцями, передає Lenta.ru.

Очевидці події повідомляють, що в літак, маршрут якого з'єднував Бельгію і Швейцарію, вдарила блискавка. Приблизно через 40 хвилин після того, як пілот послав сигнал лиха, рятувальники виявили уламки літака.

За словами голови місцевої адміністрації, на місці катастрофи були знайдені тільки уламки транспортного засобу, і наразі немає підстав вважати, що в катастрофі хтось вижив.

До суботнього ранку пошукова операція була припинена. За даними видання Pleinair, шукати вцілілих будуть 24 співробітники військової поліції і 41 пожежний. При цьому ресурс називає модель літака, що зазнав лиха - Pilatus PС-12, який є одномоторним турбогвинтовим літаком.

Авіатранспортний засіб було розроблено швейцарською компанією Pilatus Aircraft. Як правило, даний літак використовують для регіональних польотів.

Повідомляють Новини європейської України
Категорія: Новини Європейського Союзу | Переглядів: 1164 | Додав: admin | Теги: впав літак, удар блискавки | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]