Нд, 2024-04-28, 19:20
Головна Реєстрація RSS
Вітаю Вас, Гість
Новини минулих днів

« 1 2 ... 222 223 224 225 226 227 »


Міністри фінансів країн єврозони у вівторок, 29 листопада, погодилися надати Греції черговий транш фінансової допомоги у 8 мільярдів євро.
Останні Новини Європейського Союзу | Новини європейської України| Додано: 2011-11-30| Інші останні новини | Коментарі. Залиш і ти свій коментар - хай світ знає твою думку(0)


У країнах Північної Європи і Скандинавії через циклон виявилися підтопленими будинки в прибережній зоні, не працював мобільний зв'язок, а в море віднесло двох членів знімальної групи фільму.



Долговой кризис в еврозоне разрастается. Общий долг входящих в нее государств составляет 89% ВВП при необходимых 60% ВВП по Маастрихтским соглашениям.



Раптова смерть легенди Гері Спіда потрясла Британію. Колеги та друзі відомого в минулому футболіста, який до останнього свого дня залишався головним тренером збірної Уельсу, шоковані й насилу підбирають слова.




Члени єврозони обговорюють можливість виключення участі приватного сектору з постійного механізму допомоги, який повинен вступити в силу в 2013 р.



Голландская велосипедистка Моника ван дер Ворст намерена представлять свою страну на Олимпийских играх после аварии, чудесным образом вернувшей ей способность ходить.





Раніше носіями цього штаму були лише близько десятка людей у Камеруні.



Главными условиями таких сделок являются совершеннолетие обоих участников, обоюдное согласие, а также соблюдение законодательных норм.



Древние англосаксы являются основателями нынешней Англии, они разработали систему правосудия, которая используется и поныне, а также ее валюту.



На півночі Косова у середу, 23 листопада пізно ввечері сталися сутички між військовослужбовцями Міжнародних сил безпеки в Косові (KFOR) та групою місцевих сербів.



У Португалії припинено повітряне сполучення і роботу громадського транспорту у зв'язку з 24-годинним страйком проти заходів суворої економії.


Відтепер жителі Лондона і особливо туристи, опинившись в районі Кенері-Уорф, ходять по тротуару дуже обережно, оскільки він зовсім недавно перетворився на скелю з крутими обривами.


Грошей у Греції залишилося на 20 днів, після чого буде оголошено дефолт за облігаціями. Про це заявив високопоставлений урядовець країни.


Сильні зливи обрушилися у вівторок ввечері на італійські регіони Сицилія і Калабрія. На Сицилії загинула семирічна дитина і двоє людей вважаються зниклими безвісти в результаті викликаного дощами обвалу.




Кількість туристів, що вирушають на курорти Угорщини з метою лікування зубів, за останні два роки збільшилася на третину.