Сб, 2024-04-27, 15:54
Головна Реєстрація RSS
Вітаю Вас, Гість
Новини минулих днів

« 1 2 ... 221 222 223 224 225 226 227 »


Лідери Євросоюзу попереджають, що в 2012 році Європу чекають нові труднощі. За словами канцлера Німеччини Ангели Меркель, "Європа переживає важкі випробування".
Останні Новини Європейського Союзу | Новини європейської України| Додано: 2012-01-02| Інші останні новини | Коментарі. Залиш і ти свій коментар - хай світ знає твою думку(0)



Ни одна туристическая поездка не обходится без просьб родных и близких, знакомых, друзей, коллег по работе о сувенирах. Любая поездка, таким образом, остается в памяти не только туристов, но и всех родных и друзей отдыхающих.



Церковь, целиком возведенная изо льда и снега, открылась в лыжном курорте Миттерфирмиансройт (Mitterfirmiansreut) в Баварии.


В Рождественские праздники объединенная космополитичная Европа с удовольствием обращается к традициям своих консервативных прабабушек: у каждой страны свой рецепт для утки и свой тайный способ приворожить удачу в следующем году!



Європейський суд з прав людини взяв до розгляду скаргу екс-прем'єра України Юлії Тимошенко щодо порушення норм Європейської конвенції з прав людини під час притягнення її до кримінальної відповідальності.


 

В наше нестабильное финансовое время многие граждане Российской Федерации, Украины, а также жители ЕС и США изучают все новые и новые способы заработка и сбережения своих средств.



Посол ЄС в Україні Жозе Мануель Пінту Тейшейра констатує, що якщо ситуація в Україні не зміниться, Угоду про асоціацію не буде підписано, ратифіковано і імплементовано.



Французьке телебачення показало записи відеокамер спостереження з нью-йоркського готелю Sofitel в той день, коли там спалахнув секс-скандал з тодішнім головою МВФ Домініком Стросс-Каном.





Парламент Греції ухвалив державний бюджет на 2012 рік, що передбачає заходи жорсткої економії.



"Дощ" із фунтових купюр випав на одному з найстаріших курортів Великобританії - у Блекпулі.


Організатори літніх Олімпійських ігор-2012 в Лондоні, які пройдуть з 27 липня по 12 серпня, визначилися з музикантами. Відкрити головні змагання планети випала честь знаменитому британцеві Полу Маккартні.



У Бельгії після тривалої кризи сформовано уряд. Новий Кабінет міністрів розпочне роботу одразу після того, як опівдні 6 грудня 2011 р. присягне в королівському палаці.




Монти сказал, что программа экономии, включая 20 млрд евро за счет сокращения бюджета и 10 млрд за счет ускорения экономического роста, является болезненной, но необходимой.


Європарламент схвалив вступ Хорватії до Євросоюзу. Очікується, що ця балканська країна стане 28-м членом ЄС у липні 2013 року. Підтримали вступ Хорватії 564 депутата, 38 виступили проти, 32 утрималися.



Міністри фінансів країн єврозони у вівторок, 29 листопада, погодилися надати Греції черговий транш фінансової допомоги у 8 мільярдів євро.