Чт, 2024-03-28, 10:09
Головна Реєстрація RSS
Вітаю Вас, Гість
Новини минулих днів

« 1 2 ... 123 124 125 126 127 ... 177 178 »

 

Європейський Союз ухвалив рішення, яким продовжив санкції проти Криму до 23 червня 2016 року. Рішення було прийнято в п'ятницю в Брюсселі в рамках засідання Ради з економічних і фінансових питань без обговорення.

Останні Новини про співпрацю України з ЄС | Новини європейської України| Додано: 2015-06-19| Інші останні новини | Коментарі. Залиш і ти свій коментар - хай світ знає твою думку(0)

 

Украина рассчитывает получить от США вооружение и проведение обучения военнослужащих ВСУ. Об этом по итогам встреч с властями США на брифинге в Киеве в пятницу, 19 июня, заявил заместитель главы администрации президента Андрей Таранов.


 

У понеділок, 15 червня, в паризькому передмісті Ле Бурже розпочинає роботу 51-й міжнародний авіакосмічний салон. Упродовж тижня цей захід відвідає понад 300 тис. гостей, половина з яких є фахівцями галузі.


 

Несмотря на то, что такового в капиталистическом обществе отнюдь немного, оно тратится на новые труды. Что именно стало любимым предметом досуга в Европе и новым развлечением в Украине?


 

Перший заступник директора МВФ Девід Ліптон позитивно оцінив діяльність нинішнього уряду України. Про це повідомляє Голос Америки. Ліптон зазначив, що цей уряд - єдиний за всю історію, який проводить реформи.


 

Львов со своим моноспектаклем "Гостиница "Европа" посетил французский философ, драматург и публицист, один из друзей Украины во Франции Бернар-Анри Леви.


Украина и ООН обсуждают различные варианты присутствия в зоне конфликта. Как заявил заместитель министра иностранных дел Украины по международным организациям Сергей Кислица, присутствие ООН в Украине может быть не только в форме миротворцев.


 

НАТО надасть Україні широкий спектр політичної, практичної та матеріально-технічної підтримки для боротьби з російською агресією та посилення обороноздатності. Про це повідомив заступник глави місії України при НАТО Єгор Божок.


 

Германия приняла решение об открытии кредитной линии помощи Украине. Об этом заявил премьер-министр Украины Арсений Яценюк после встречи с министром иностранных дел Германии Франком-Вальтером Штайнмайером.


 

Європейський Союз має диференціювати ставлення до України, Грузії та Молдови з Вірменією, Азербайджаном, Бєларуссю, вважає представник України при ЄС Костянтин Єлісєєв.


 

"Украина заслуживает настоящий шанс иметь возможность сейчас полноценно реализовать необходимы глубокие реформы. Для этого необходима сильная политическая воля власти в Киеве, но также и активная и долговременная помощь со стороны международного сообщества".


 

Генеральна прокуратура України домоглася блокування банками, котрі розташовані на території Європейського Союзу, закордонні активи та гроші колишніх чиновників часів президентства Віктора Януковича на суму, яка перевищує 200 мільйонів доларів.


 

Європейська комісія представила в середу проект бюджету ЄС на 2016 рік, який, за її заявою, орієнтований на збільшення зайнятості, економічне зростання, врегулювання міграції та діяльність Євросоюзу на світовій арені.


 

Президент Украины Петр Порошенко в Риге встретился с премьер-министром Хорватии Зораном Милановичем и обсудил вопросы обеспечения безопасности в Украине.


 

Європейський Союз заявив про готовність надати безвізовий режим Україні та Грузії у випадку, якщо буде позитивний звіт Єврокомісії наприкінці поточного року, йдеться у спільній заяві за підсумками саміту "Східного партнерства" в Ризі.