Пт, 2024-04-19, 11:15
Головна Реєстрація RSS
Вітаю Вас, Гість
Новини минулих днів
«  Квітень 2024  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930
Весь Архів новин

« 1 2 ... 122 123 124 125 126 ... 177 178 »

 

Федеральное собрание Австрии ратифицировало Соглашение об ассоциации между Украиной и Европейским Союзом. Об этом сообщил посол Украины в Австрии Александр Щерба на своей странице в Facebook.

Останні Новини про співпрацю України з ЄС | Новини європейської України| Додано: 2015-07-09| Інші останні новини | Коментарі. Залиш і ти свій коментар - хай світ знає твою думку(0)

 

Президент Болгарії Росен Плевнелієв заявляє, що його країна вважає Крим Україною і ніколи не визнає результатів незаконних референдумів у Донецьку і Луганську. Про це він сказав на спільній з президентом України Петром Порошенком прес-конференції у Києві.


 

Главы МИД Украины и Болгарии Павел Климкин и Даниэл Митов договорились о строительстве совместной переправы через Дунай. Об этом 6 июля сообщил пресс-центр Администрации президента Украины.


 

Президент Европейского парламента Мартин Шульц призывает Россию немедленно вернуться к трехсторонним газовым переговорам в формате ЕС - Украина - РФ. Об этом он сказал во время выступления в Верховной Раде.


 

Президент Петр Порошенко провел встречу с делегацией Конгресса Соединенных Штатов Америки, которая на днях будет принимать участие в заседании Парламентской Ассамблеи ОБСЕ в Хельсинки, Финляндия.Об этом сегодня, 3 июля, сообщает пресс-служба Президента.


 

Президент Європарламенту Мартін Шульц сьогодні, 3 липня, виступив у Верховній Раді. Він заявив, що ЄС буде продовжувати санкції проти Росії, але бачить можливість вирішення конфлікту на сході України тільки політичним шляхом і обов'язково за участю РФ.


 

Європейський банк реконструкції та розвитку готовий надати підтримку Україні в організації поставок газу з Європейського Союзу і в питаннях приватизації державного майна.


 

Президент Украины Петр Порошенко провел встречу с делегацией Конгресса США во главе с конгрессменом Питером Роскамом, которая находится в Украине. Об этом 1 июля сообщила пресс-служба Главы государства.


 

Верховна Рада ратифікувала Меморандум між урядом України та НАТО стосовно співпраці з питань консультацій, управління, зв’язку, розвідки, спостереження та рекогносцировки в рамках програми "Партнерство заради миру".


 

Європейський Союз виділяє Україні новий пакет гуманітарної допомоги на суму 15 млн євро. Відповідне рішення оприлюднив у рамках візиту в Україну єврокомісар з питань гуманітарної допомоги та кризового управління Христос Стіліанідес, повідомляє Єврокомісія.


 

Президент України Петро Порошенко вірить, що в найближчі роки, завдяки проведеним реформам, Україна отримає право на статус країни - кандидата на вступ до ЄС.


 

Відновлення територіальної цілісності України і зупинення російської агресії забезпечать безпеку Європи. Про це на засіданні Парламентської асамблеї ГУАМ "Безпека в Європі: поточна ситуація і уроки для політиків" сказав перший заступник голови Верховної Ради Андрій Парубій.


 

Міністри оборони України і США Степан Полторак і Ештон Картер обговорили перспективу продовження надання військової допомоги українським силовикам.
 


 

Венеціанська комісія схвально оцінила зміни до Конституції України у частині децентралізації. Про це йдеться у попередньому висновку комісії щодо поправок до української конституції, опублікованому на її сайті.


 

Міністерство закордонних справ України на зустрічі в Парижі продемонструвало союзникам об'єктивні дані, які свідчать про посилення російської агресії проти України.