Пт, 2024-03-29, 18:01
Головна Реєстрація RSS
Вітаю Вас, Гість
Новини минулих днів

« 1 2 ... 125 126 127 128 129 ... 177 178 »

 

Президент Петро Порошенко під час робочого візиту до Польщі у Гданьску взяв участь в церемонії вшанування пам’яті загиблих у Другій світовій війні на меморіальному комплексі "Пам’ятник "Героям Вестерплятте". Про це повідомляє прес-служба президента.

Останні Новини про співпрацю України з ЄС | Новини європейської України| Додано: 2015-05-08| Інші останні новини | Коментарі. Залиш і ти свій коментар - хай світ знає твою думку(0)

 

Верхняя палата французского парламента проголосовала за ратификацию Соглашения об ассоциации между Украиной и Европейским Союзом, сообщает посол Украины во Франции Олег Шамшур.
 


 

"Європейський Союз імплементує зону вільної торгівлі з Україною (у відповідності до підписаної Угоди про асоціацію) з наступного року незважаючи на тиск Росії щодо чергового відтермінування".


 

Польський уряд відправить в Україну в рамках Консультативної місії Європейського Союзу (КМЕС) групу поліцейських. Згідно з ухваленим рішенням, чисельність групи складе близько 10 чоловік.


 

Дизайнери планують використати у квіткових композиціях новітні технології: різнорівневе освітлення, площинний мінімалізм та естетичний конструктивізм.


 

В НАТО считают скорость реформ в ВСУ и Министерстве обороны не достаточной. Об  заявил спецпредставитель генсека НАТО Джеймс Аппатурай. "Вооруженные силы Украины требуют глубинных изменений. Мы готовы помочь ей в этом.


 

Європейський Союз сьогодні зосереджується на двох напрямках по Україні - посилення можливостей ОБСЄ для моніторингу ситуації на місці, а також на допомогу в реалізації внутрішніх реформ в Україні.


 

Зокрема, 70 млн євро будуть виділені в рамках спецпакету заходів з підтримки розвитку приватного сектора, яким передбачено підтримку малих і середніх підприємств у різних регіонах України, створення робочих місць тощо.


 

Президент Європейської Ради Дональд Туск на саміті Східного партнерства у Ризі прагне зобов’язати ЄС і Україну запровадити безвізовий режим для українських громадян "якнайскоріше, наскільки це можливо".


 

Португалія ратифікувала Угоду про асоціацію між Україною та Європейським Союзом. Про це в п'ятницю 24 квітня повідомив міністр закордонних справ України Павло Клімкін.


 

Президент Петр Порошенко заявляет о 6,5 тысячах погибших военнослужащих и гражданских в ходе конфликта на Донбассе. Об этом Порошенко сказал в интервью французскому телеканалу iTele.


 

Стратегічні домовленості у сфері військово-технічного співробітництва обох країн досягнуті у рамках робочого візиту президента України Петра Порошенка до Франції.


 

Президент України Петро Порошенко вважає за необхідне знайти політичний спосіб для проведення місцевих виборів у непідконтрольних владі держави районах Донецької та Луганської областей за сприяння ОБСЄ.


 

На Сумщине зарегистрировано 14 тысяч 517 переселенцев. За назначением ежемесячной адресной помощи обратились 7 тысяч 838 семей. Груз будет распределен между инвалидами 1 группы, одинокими матерями, многодетными семьями".


 

В Европейском Союзе не собираются еще раз откладывать имплементацию Соглашения об углубленной и всеобъемлющей зоне свободной торговли с Украиной.