Пт, 2024-04-26, 09:58
Головна Реєстрація RSS
Вітаю Вас, Гість
Новини минулих днів

« 1 2 ... 124 125 126 127 128 ... 177 178 »

 

Генеральна прокуратура України домоглася блокування банками, котрі розташовані на території Європейського Союзу, закордонні активи та гроші колишніх чиновників часів президентства Віктора Януковича на суму, яка перевищує 200 мільйонів доларів.

Останні Новини про співпрацю України з ЄС | Новини європейської України| Додано: 2015-05-28| Інші останні новини | Коментарі. Залиш і ти свій коментар - хай світ знає твою думку(0)

 

Європейська комісія представила в середу проект бюджету ЄС на 2016 рік, який, за її заявою, орієнтований на збільшення зайнятості, економічне зростання, врегулювання міграції та діяльність Євросоюзу на світовій арені.


 

Президент Украины Петр Порошенко в Риге встретился с премьер-министром Хорватии Зораном Милановичем и обсудил вопросы обеспечения безопасности в Украине.


 

Європейський Союз заявив про готовність надати безвізовий режим Україні та Грузії у випадку, якщо буде позитивний звіт Єврокомісії наприкінці поточного року, йдеться у спільній заяві за підсумками саміту "Східного партнерства" в Ризі.
 


 

Президент України Петро Порошенко, федеральний канцлер Німеччини Ангела Меркель та президент Франції Франсуа Олланд обговорили розвиток ситуації на Донбасі та скоординували зусилля напередодні зустрічі "Великої сімки".


 

Президент Європейської Ради Дональд Туск говорить, що саміт Східного партнерства не є місцем для проголошення "гігантського кроку вперед", оскільки це партнерство просувається "крок за кроком".


 

У Львові відбувається запланована конференція із спільних міжнародних навчань Державної служби України з надзвичайних ситуацій та Євроатлантичного координаційного центру з реагування на надзвичайні ситуації цивільного характеру з ліквідації наслідків надзвичайних ситуацій "Ukraine-2015".


 

Президент України Петро Порошенко очікує, що політичне рішення про надання Україні безвізового режиму буде зафіксовано на саміті "Східного партнерства" в Ризі. Порошенко наголосив, що "наступне питання - це підтвердження європейської перспективи України".


 

Россия не выполняет Минские договоренности, а поэтому отношение ЕС к РФ должно быть более решительным. Брюссель не может постоянно позволять Москве насмехаться над собой.


 

Украинский и польский институты национальной памяти приняли решение о создании совместной комиссии историков, которая займется Волынской трагедией. Соответствующее решение 19 марта приняли в Киеве директора этих исследовательских учреждений.


 

Украина может получить безвизовый режим с Евросоюзом в 2016 году. Такое мнение высказал президент Европейского совета Дональд Туск в интервью журналистам стран Восточного партнерства во вторник в Брюсселе, сообщает Укринформ.


 

Президент України Петро Порошенко провів телефонну розмову з прем'єр-міністром Великої Британії Девідом Кемероном, в якій сторони обговорили майбутній саміт "Східного партнерства" в Ризі, а також європейські перспективи України.


 

Вашингтон підтримуватиме імплементацію Мінських угод, заявила заступниця держсекретаря США Вікторія Нуланд. "Ми обговорювали питання про те, як далі розвивати той здобуток, який встановлений у Сочі.


 

Члени Європейського парламенту Петрас Ауштрявічюс і Марк Демесмаекер вважають, що Ризький саміт "Східного партнерства" має стати майданчиком для прояву солідарності європейських держав з Україною, яка зараз перебуває під тиском війни.


 

Президент Європейського парламенту Мартін Шульц запевняє у повній підтримці і солідарності Європейського Союзу з Україною. Про це він сказав під час відеозвернення з нагоди святкування Дня Європи у Києві на Михайлівській площі.