Пт, 2024-04-19, 06:56
Головна Реєстрація RSS
Вітаю Вас, Гість
Новини минулих днів
«  Квітень 2024  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930
Весь Архів новин

« 1 2 ... 147 148 149 150 151 ... 177 178 »


Англійський та український тексти Угоди про асоціацію між Україною та Євросоюзом мають кричущі розбіжності, хоча згідно зі ст. 485 Угоди вони повинні бути автентичними.
Останні Новини про співпрацю України з ЄС | Новини європейської України| Додано: 2013-10-26| Інші останні новини | Коментарі. Залиш і ти свій коментар - хай світ знає твою думку(0)


Президент Польщі Броніслав Коморовський закликав українських провладних та опозиційних політиків вирішити питання щодо надання ув'язненій екс-прем'єр-міністру Юлії Тимошенко можливості лікуватися за кордоном.




Президент Європейського парламенту Мартін Шульц висловив сподівання, що на саміті програми ЄС "Східне партнерство" у Вільнюсі буде можливо підписати Угоду про асоціацію з Україною.


Європейські дипломати попередили українського лідера про неприпустимість "блефу" і про те, що провина за зрив підписання Угоди про асоціацію ляже на владу, а не на опозицію. Пан Сікорський уточнив, що успіх плану зі звільнення Юлії Тимошенко залежить особисто від президента.




Президент Віктор Янукович у вівторок, 22 жовтня, проведе термінову незаплановану спочатку зустріч із міністрами закордонних справ Польщі та Швеції: Радославом Сікорським та Карлом Більдтом.




У понеділок, 21 жовтня, Рада Європейського Союзу на рівні глав МЗС обговорить виконання Україною критеріїв підписання Угоди про асоціацію з Євросоюзом.



ЄС готовий надати фінансування виходячи з результатів роботи українського уряду в таких сферах, як поліпшення навколишнього середовища, скасування технічних бар`єрів у торгівлі і регіональний розвиток.




Влада України повинна звільнити лідера опозиції Юлію Тимошенко на тих самих умовах, які вже призвели до звільнення колишнього міністра внутрішніх справ Юрія Луценка.



53% опитаних українців підтримують приєднання України до Європейського Союзу, 35% - не підтримують і ще 12% - не визначилися. Серед українців побільшало прихильників вступу України до ЄС.



У вівторок, 15 жовтня, буде представлено доповідь спостерігачів Європарламенту екс-президентів Польщі Олександра Кваснєвського і ЄП Пета Кокса. Спостерігачі ЄП підведуть підсумки місії.



Непідписання Угоди про асоціацію Україна-ЄС не лише поховає Східне партнерство, а і призведе до інших негативних наслідків, вважають європейські експерти, які спеціалізуються на країнах Східного партнерства.



"Якщо моя інформація відповідає дійсності, то дуже ймовірно, що Юлія Тимошенко поїде до Німеччини. І цю велику проблему буде тимчасово вирішено", - зазначив Солана.


Депутат Європарламенту, віце-президент Європейської народної партії Яцек Царіуш-Вольські заявляє, що Угоду про асоціацію Україна - ЄС не буде підписано, якщо екс-прем'єр Юлія Тимошенко не буде звільнена до 21 жовтня.



Сьогодні у Венеції (Італія) почала роботу 96-та чергова сесія Європейської комісії "За демократію через право" (Венеціанська комісія), на порядку денному якої стоять два резонансних "українських" питання.



Єврокомісар з питань розширення і політики сусідства Штефан Фюле виступає за підписання Угоди про асоціацію, про це йдеться у повідомленні на сайті Єврокомісії.