Чт, 2024-04-25, 23:30
Головна Реєстрація RSS
Вітаю Вас, Гість
Новини минулих днів

« 1 2 ... 170 171 172 173 174 ... 177 178 »



Перш, ніж відкривати кордони з ЄС, в Україні необхідно забезпечити належний рівень життя. "Інакше ви втратите дуже велику частину найбільш дієздатного населення, а значить втратите гроші в бюджет".
Останні Новини про співпрацю України з ЄС | Новини європейської України| Додано: 2012-02-21| Інші останні новини | Коментарі. Залиш і ти свій коментар - хай світ знає твою думку(0)



Молдова практично повністю реалізувала завдання у сфері безпеки документів, а решта завдань близькі до реалізації. Натомість прогрес України у більшості сфер оцінили як "обмежений" (за винятком питання боротьби з нелегальною міграцією.


Комітет опору диктатурі, що об’єднує українські опозиційні партії, закликає Організацію з безпеки і співробітництва в Європі (ОБСЄ) невідкладно втрутитись у ситуацію, яка загрожує громадянам України втратою права на чесне та прозоре обрання депутатів парламенту на виборах, що мають відбутися 28 жовтня 2012 року.



Вирішальною є не лише справа Тимошенко, а й парламентські вибори 2012 року - чи відповідатимуть вони демократичним стандартам, принципам верховенства права, чи будуть вони чесними і відкритими.



У парламенті зареєстровано законопроект про біометричні паспорти, співавторами якого є депутати від Партії регіонів. Свою редакцію документа підготували також у Міністерстві юстиції.



Європейські чиновники зафіксували відсутність прогресу в трьох напрямках: ухвалення закону, яким запроваджуються біометричні документи для виїзду за кордон, закону про створення окремого антикорупційного органу, затвердження Стратегії боротьби з дискримінацією в Україні та ухвалення окремого антидискримінаційного закону.



Коли країна порушує демократичні принципи, міжнародним організаціям, навіть суто фінансовим, стає нелегко таку державу підтримувати. Надто в умовах, коли багато інших країн намагаються отримати кредити МВФ.



Міністр, зокрема, уточнив, що за наявною у нього інформацією, торговельну частину угоди "вже закрито", а політичну частину буде узгоджено до березня.


Високопоставлений представник Єврокомісії роз'яснив журналістам, що проблеми набагато масштабніші - припинена реалізація всіх секторальних програм бюджетної підтримки, в рамках яких Києву виділялося безоплатне фінансування.



За словами Тейшейри, закон про держслужбу, схвалений українським парламентом і підписаний президентом Віктором Януковичем, не відповідає європейським стандартам.



Ми зробили переклад, перевіряємо кожну кому для того, щоб бути впевненими, що в цій угоді не буде якихось прикрих помилок чи якихось юридичних нісенітниць. Тому ми будь-якої миті будемо готові до підписання цієї угоди.



Незалежно від тієї резолюції, яка нещодавно була прийнята ПАРЄ щодо України, це функціональний обов’язок представників РЄ - "пильно стежити за тими процесами, що відбуваються всередині тієї країни, за якою вони закріплені."



Таким чином, адміністрація президента вдалася до обману організаторів заходу, оскільки використання чужого бейджа є порушенням правил форуму.




Маріо Давід нагадав, що ще у вересні 2011 року Янукович "давав обіцянку про декриміналізацію статті Юлії Тимошенко, але пройшло вже декілька місяців і нічого не змінилося".ПАРЄ закликала звільнити екс-прем'єра Юлію Тимошенко і не виключила застосування санкцій проти керівництва України.




"Питання стоїть так: чи може Україна повернутися на шлях євроінтеграції, або ми застрягли на тому, що є де-факто відходом від євроінтеграції", - сказав він на восьмому Українському ланчі в Давосі.