Вт, 2024-04-16, 21:18
Головна Реєстрація RSS
Вітаю Вас, Гість
Новини минулих днів
«  Квітень 2024  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930
Весь Архів новин

« 1 2 ... 169 170 171 172 173 ... 177 178 »


Стаття 6 Конвенції про справедливий суд і є кілька європейських стандартів як ознак справедливості суду, які порушити не можна. Якщо захист заявляє про необхідність допитати свідка, то свідка треба допитати. Не допитали свідка - порушили європейські стандарти.
Останні Новини про співпрацю України з ЄС | Новини європейської України| Додано: 2012-03-01| Інші останні новини | Коментарі. Залиш і ти свій коментар - хай світ знає твою думку(0)



Брюссель прокоментував заяву українського МЗС з критикою на адресу посла Євросоюзу в Україні Жозе Мануела Пінту Тейшейри, назвавши дії Києва "невиправданою і необгрунтованою атакою". Експерти зазначають, що в результаті протистояння в програші залишилася Україна.



На питання про те, як будуть розвиватися події, якщо ситуація з демократією в Україні не покращиться, комісар відповів: "У мене є план А - зробити все можливе, щоб уникнути невиконання Україною своїх зобов'язань. Плану Б у мене немає". Київ підтримав прогнози Штефана Фюле.



Брюссель розглядає можливість підписання угоди про асоціацію (СА) з Україною восени 2012 року.  Андрій Клюєв пообіцяв зробити все, щоб це відбулося. У Брюсселі уточнили, що здійснити цей план буде можливо лише в разі виконання Україною низки умов, серед яких усунення практики вибіркового правосуддя.



Президент Віктор Янукович не виконав обіцянки щодо покращення бізнес-клімату і боротьбі з корупцією. Про це повідомив посол Євросоюзу в Україні Жозе Мануель Пінту Тейшейра під час круглого столу, присвяченого покращенню інвестиційного та ділового клімату.




Угода про асоціацію Україна-ЄС буде парафована протягом місяця, а її підписання - "десь восени, якщо ситуація в Україні зміниться". Про це заявив європейський комісар з питань розширення та європейської політики сусідства Штефан Фюле.




Європейський Союз розчарований вироком, оголошеним у Києві стосовно екс-глави МВС Юрія Луценка, й розцінює його як сигнал про продовження в Україні судової практики, яка не відповідає міжнародним стандартам.




Окрім Хорошковського українську сторону на політичному діалозі представлять секретар РНБО Андрій Клюєв і глава ради Національного банку України Петро Порошенко.




Конституційний Суд, який у Німеччині, коли йдеться про достовірність, знаходиться понад усім і вся, в Україні не спромігся довести свою незалежність. Усе "тече у бік влади". Для зміцнення демократії це проблема.




"В українському суспільстві вважають, що судді не захищені від тиску ззовні, в тому числі і від політично мотивованого", - значиться в преамбулі документа.



"Україна зараз перебуває у тій ситуації, коли у неї залишився останній комплект срібних ложечок, і цим комплектом є вільні вибори. Всі учасники цього процесу мають розуміти, що у них залишився останній елемент їх сімейних скарбів", - додав євродепутат.


Від Європи останнім часом можна почути критику на адресу української влади. Засуджену екс-прем'єра Юлію Тимошенко, а також екс-міністра внутрішніх справ Юрія Луценка і екс в.о. міністра оборони Валерія Іващенка назвали політв'язнями, а президента Віктора Януковича суддею.



Випадки корупції, політичного впливу на судові процедури чинять згубний вплив на рівень дотримання прав людини. Частина проблем обумовлена нерівноправністю сторін у судовому процесі - у звинувачення в Україні занадто багато влади.




Підписання та ратифікація Угоди про асоціацію між Україною та ЄС будуть поставлені під загрозу, якщо лідери української опозиції не зможуть взяти повноцінної участі в парламентських виборах восени 2012 року.




Перш, ніж відкривати кордони з ЄС, в Україні необхідно забезпечити належний рівень життя. "Інакше ви втратите дуже велику частину найбільш дієздатного населення, а значить втратите гроші в бюджет".