Нд, 2024-05-05, 19:28
Головна Реєстрація RSS
Вітаю Вас, Гість
Новини минулих днів
«  Травень 2024  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
  12345
6789101112
13141516171819
20212223242526
2728293031
Весь Архів новин

« 1 2 ... 172 173 174 175 176 177 178 »


Європейська комісія стверджує, що ЄС готовий, "якщо того побажають Україна і ЄС, вступити в трибічні консультації по газотранспортному транзиту у будь-який час".
Останні Новини про співпрацю України з ЄС | Новини європейської України| Додано: 2012-01-13| Інші останні новини | Коментарі. Залиш і ти свій коментар - хай світ знає твою думку(0)



Керівник Представництва Фонду Конрада Аденауера в Україні Ніко Ланге не розуміє, чому українська влада ризикує відносинами з Європейським Союзом через справу екс-прем`єр-міністра України Юлії Тимошенко.



До складу ініціативи входять Австрія, Албанія, Білорусь, Болгарія, Боснія і Герцеговина, Угорщина, Італія, Македонія, Молдова, Польща, Румунія, Сербія, Словаччина, Словенія, Україна, Хорватія, Чорногорія і Чехія.



Україна сподівається парафувати угоду про асоціацію з Євросоюзом у першому кварталі 2012 року, заявляють у Міністерстві закордонних справ.

 

Большинство украинцев за сближение с Евросоюзом. Об этом свидетельствуют данные опросов Центра Разумкова, согласно которым 51,2 % украинцев позитивно относятся к вступлению в ЕС, негативно относятся 30,3%.




Для всіх очевидним остаточно стало, що ніяких просувань по формалізації наших відносин з Євросоюзом не буде до завершення виборів (до Верховної Ради Україні у 2012 році.



"Є ще одна важлива умова, що у цих виборах мають приймати участь всі без винятку опозиційні політики, для того щоби дати вибір народу".



У свою чергу, українські експерти відзначають, що саміт пройшов прогнозовано та без сенсацій. Деякі з них також вважають, що наслідком саміту стане "холодна війна" проти української політичної верхівки.




Польща вважає завершення переговорів щодо Угоди про асоціацію між Україною та Європейським Союзом надзвичайним прогресом в євроінтеграції України.




Гарантією членства України в Європейському Союзі є її бажання досягти цієї мети, підтримка народом європейських прагнень і географічне розташування країни.



У ПАРЄ мають намір піддати Київ критиці через кримінальне переслідування представників колишнього керівництва країни, проблемами у судовій системі і невиконанням вимог Ради Європи.


Європейський Союз сподівається на створення в Україні сприятливої політичної атмосфери для парафування та підписання Угоди про асоціацію між Україною та ЄС. Про це сьогодні, 14 грудня, заявив глава представництва ЄС в Україні Жозе Мануель Пінту Тейшейра.



Міністерство закордонних справ Польщі, яка головує в Європейському Союзі, вважає можливим парафування Угоди про асоціацію України з ЄС до кінця поточного року.


Очікуваного 9 грудня рішення Ради міністрів закордонних справ країн ЄС щодо України не ухвалено. Міністри відхилили претензії Сербії на статус кандидата в члени ЄС, а про Україну навіть не згадали.





Провідна політична сила Європи - Європейська народна партія - говорить про особисту відповідальність президента Януковича за дані ним обіцянки щодо поваги прав людини і верховенства права.