Сб, 2024-04-20, 10:49
Головна Реєстрація RSS
Вітаю Вас, Гість
Новини минулих днів

14:30
Утворився автомобільний затор на дорогах Франції завдовжки 187 кілометрів
Інші останні Новини світу

Метушня, викликана від'їздом на вікенд, спровокувала на дорогах Франції затори завдовжки 187 кілометрів.

Ситуацію ускладнила аварія на шосе А6, рух на якому було заблоковано майже на дві години, передає Подробности.

Серйозне зіткнення сталося в Кот-д'Ор о 8.20 за місцевим часом. Через туман, який ускладнює видимість на дорозі, в аварію потрапили вантажівка, яка перевозила пошту, і 14 автомобілів.

Згідно з даними поліції, внаслідок зіткнення постраждали 16 людей, з-поміж них - дитина трьох років, що отримала тяжкі травми.

П'ятеро людей стали жертвами зіткнення двох автомобілів на шосе А6 у напрямку з півдня на північ. Рух на цій ділянці дороги було припинено на годину.

Нагадаємо, понад півсотні автомобілів зіткнулися через густий туман на швидкісній автотрасі під Мюнстером на заході Німеччини.

Перед тим 9 квітня минулого року в Німеччині сталася найбільша аварія за всю історію землі Мекленбург - Передня Померанія. Автокатастрофа за участю 80 авто сталася на швидкісній магістралі поблизу німецького Ростока на півночі країни. У ній загинули 10 осіб, ще близько 150 отримали травми. Причиною аварії стала раптова піщана буря на узбережжі Балтійського моря, яка різко знизила видимість на дорозі.

12 березня 2010 року ожеледиця спричинилася до зіткнення 130 автомобілів на трасі на південному заході ФРН, що сполучає Люксембург і Мюнхен. Тоді в аварії отримали поранення 25 осіб.


Повідомляють Новини європейської України
Категорія: Новини світу | Переглядів: 1017 | Додав: adminA | Теги: затор на дорогах Франції завдовжки | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]