Сб, 2024-04-27, 06:57
Головна Реєстрація RSS
Вітаю Вас, Гість
Новини минулих днів

« 1 2 ... 207 208 209 210 211 ... 237 238 »


Вона стає обома лапами на круглу кришку і, розмахуючи крилами, з'їжджає на ній з похилого даху, вкритого снігом. Потім вона бере в дзьоб "сноуборд", знову забирається наверх, і дія повторюється.





Останні Новини світу | Новини європейської України| Додано: 2012-01-18| Інші останні новини | Коментарі. Залиш і ти свій коментар - хай світ знає твою думку(0)




На останніх кадрах відеоролика видно, як з підземного переходу швидким кроком виходять четверо чоловіків міцної статури в цивільному.



Стоимость квартиры, которую выбрала звездная пара, тайно сочетавшаяся браком в июне 2011 года, составляет 11,5 миллиона долларов




Mercedes S-класу (W221), що випускається нині, вважається вже досить немолодим автомобілем - машина побачила світ ще в жовтні 2005 року.




"Трапилося так, що командир судна допустив помилки, ухвалюючи рішення, які призвели до серйозних наслідків", - йдеться в заяві судновласника, яким володіє агентством.



Найкращим анімаційним фільмом стали "Пригоди Тінтіна" ("The Adventures Of Tintin"), а найкращим фільмом іноземною мовою - іранська стрічка "A Separation".



Если вы хотите путешествовать миром на собственных колесах, но у вас нет охоты и возможности купить себе дом на колесах, то вы можете остановить свой выбор на обычном микроавтобусе.



Конкурс "Мисс Америка" проводится с 1921 года. В этом году в нем принимали участие победительницы конкурсов красоты из 50 штатов, а также из округа Колумбия, Пуэрто-Рико и американских Виргинских островов.



Американські ЗМІ заявили, що спецслужби Ізраїлю знищують розробників іранської ядерної програми. Зокрема, "Мосад" звинувачують у вбивстві в Тегерані одного з керівників іранської ядерної програми Мустафи Ахмаді Рошана.



Если вы деловой человек, всегда любите быть в курсе всех дел, что происходят во всём мире, тогда вы без проблем можете найти полезную вам информацию в Интернете.



Президент Венесуели Уго Чавес встановив черговий рекорд з тривалості виступу - майже 11 годин у п`ятницю він представляв депутатам Національної асамблеї доповідь про підсумки минулого року.


Начальник полиции Бангкока Прьюпан Дамапонг заявил в субботу, что военизированная группировка "Хизбалла" отменила план терактов в общественных местах тайской столицы из-за того, что о ее замыслах стало известно службам безопасности Тайланда.



За наявними даними, смертник був одягнений у форму поліцейського. Підрив був вчинений під час проходження паломників через один з КПП у Басрі.


Самолет, в котором в Испанию на тренировочный сбор летела команда "Висла" (Краков), ударила молния. Пилоты вынуждены были совершить аварийную посадку




Більше чотирьох тисяч пасажирів було евакуйовано в ніч на суботу із круїзного судна, що сіло на мілину біля західного узбережжя Італії.