Пт, 2024-04-26, 16:18
Головна Реєстрація RSS
Вітаю Вас, Гість
Новини минулих днів

« 1 2 ... 206 207 208 209 210 ... 237 238 »



П'єр давно їздить по різних країнах як діджей, часто буває в Росії - заробляє гроші сам. Ще недавно він їздив на метро, але потім тато виділив йому машину з водієм-охоронцем.
Останні Новини світу | Новини європейської України| Додано: 2012-01-26| Інші останні новини | Коментарі. Залиш і ти свій коментар - хай світ знає твою думку(0)


ACTA дуже нагадує американський законопроект про боротьбу з інтернет-піратством (SOPA).  Його розгляд конгресмени відклали минулого тижня після акції, проведеної такими інтернет-гігантами, як Wikipedia і Google, які на знак протесту проти ухвалення документа тимчасово відключили свої ресурси.



В американському штаті Оклахома поліція заарештувала ветеринарного лікаря, підозрюваного в сексуальній нарузі над твариною. Злочин трирічної давнини було зафіксовано на відеокамеру.



Близько 400 ув’язнених, які беруть участь у масовому голодуванні, що охопило практично всі СІЗО і колонії Киргизстану, зашили собі роти, тим самим посиливши свій протест.



Не менше 17 осіб загинули в cуботу ввечері, 21 січня, в Ормузській протоці, коли під час шторму перекинулося і пішло до дна іранське прогулянкове судно.




Білі тигренята народилися три тижні тому, але рідна мама була не в змозі їх виходити. За словами ветеринарів, тигриця сильно ослабла, так як це були вже треті пологи за останні півтора року.



Незвичайний кандидат в президенти Південної Кореї: він запевняє, що володіє навичками чарівника. Якщо його четверта спроба стати лідером країни стане успішною, то мир запанує у всьому світі.



Менш ніж за рік до Іспанії з Куби переїхали 115 кубинських дисидентів, які відбували там різні терміни ув'язнення. Ще 12 опозиціонерів не побажали залишати країну, але в кінцевому підсумку також були звільнені.


"Ми подали заявку на 4 лютого на 14:00 (12:00 за Києвом). Маршрут - від Калузької застави через Садове кільце, далі по Новому Арбату, по Манежній площі", - сказала представник руху "Солідарність" Надія Мітюшкіна. За її словами, в акції передбачається участь 50 тисяч осіб.



Американський журнал OK! офіційно заявляє, що 36-річна Анджеліна Джолі вагітна і невдовзі у неї з Бредом Піттом з'явиться сьома дитина.



Компанія Kodak оголосила себе банкрутом і звернулася до суду з проханням про захист від кредиторів. Заснована 132 роки тому компанія, яка була одним з піонерів на ринку плівкової фотографії, не змогла витримати конкуренції з боку виробників цифрових фотоапаратів і принтерів.


Згідно з оприлюдненою раніше заявою міністра внутрішніх справ, від стихії цього року постраждали 65 провінцій. Більш як 13 мільйонів людей, або кожний п'ятий житель країни, потерпіли, загинула майже чверть річного врожаю рису, зупинилися сотні промислових підприємств. Збитки від повені оцінюються експертами в 16-18 мільярдів доларів .




Крадіжка на "Дабаа" сталася минулого тижня, коли в околицях АЕС відбувалися масові сутички: сотні жителів районів, прилеглих до станції, вимагали перенести місце будівництва.



А в Алжирі сніг випав у пустелі Сахара. Правда, заморозки тривали лише добу. Потім сніг розтанув. Але навіть такі заметілі в Сахарі - трапляються далеко не щороку



Православні вірні і греко-католики відзначають в четвер один з найдавніших християнських свят - Хрещення Господнє, або Богоявлення.