Пт, 2024-04-19, 04:34
Головна Реєстрація RSS
Вітаю Вас, Гість
Новини минулих днів
«  Квітень 2024  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930
Весь Архів новин

« 1 2 ... 205 206 207 208 209 ... 237 238 »


Про це свідчать документи на сайті Комісії з цінних паперів і бірж США (SEC). Компанія планує розміститися під тікером FB, однак біржу поки не вказує. Строки розміщення і ціна акцій на IPO також поки не уточнюються.

Останні Новини світу | Новини європейської України| Додано: 2012-02-02| Інші останні новини | Коментарі. Залиш і ти свій коментар - хай світ знає твою думку(0)



Голлівудська зірка Шарліз Терон не соромиться демонструвати свої принади. 36-річна актриса погодилася позувати в черговій фотосесії практично голою.



Шлюбів у 2011 році було на 50 тис більше, ніж у 2010 році. У Держкомстаті пояснили, що перед високосним роком завжди гуляють більше весіль.


Фотошпигуни вистежили прототип нового Mercedes Benz SL63 AMG (R231), кузов якого приховує лише поліетиленова плівка. Незважаючи на невідповідність коліс, задню частину автомобіля можна назвати серійною.




По мнению издателя, рассказы Скотти являются потрясающим документом, свидетельствующим об особых нравах в Голливуде в период, когда Америка еще не помышляла о сексуальной революции.



Інтернет-портал для чоловіків AskMen.com опублікував щорічний рейтинг найбажаніших жінок. Список з 99 знаменитостей був складений за підсумками опитування, в якому взяли участь близько мільйона чоловіків.



Наша планета настолько прекрасна, что это даже трудно себе представить.



Насправді ніяких зловісних планів щодо прем'єр-міністра і свого суперника на виборах 4 березня у мільярдера не було, і він всього лише вкотре порушував тему про винесення з мавзолею і поховання тіла Леніна.



США та їхні європейські партнери публічно засудили тих, хто поставляє Сирії зброю,зображаючи їх як перешкоду демократичним змінам на Близькому Сході. ЛАД теж все енергійніше вимагає, щоб Росія порвала з Асадом.


Громадянське суспільство, знову сформоване за останні 20 років, починає висловлювати свою недовіру і невдоволення. Так "гомо совєтікус" і "гомо сентименталіс" минулого поступово перетворюється на "гомо демократікус". І ця людина проголосує проти Путіна.



Через сильні снігопади і ураганний вітер, що обрушилися на південний захід Румунії, є людські жертви, більш як 1 тис автомобілів і автобусів заблоковані на дорогах 8 повітів країни, завдано великої матеріальної шкоди.



Тегеран готовий жорстко відповісти на рішення ЄС заборонити імпорт іранської нафти з 1 липня. До кінця тижня парламент Ірану має намір ухвалити законопроект про повну заборону на постачання нафти в країни Євросоюзу.



Три мадридских туриста, остановившихся в отеле Sant Marc de Rosas на испанском побережье Коста-Брава и обнаруживших в ванной комнате своего номера тайно установленную видеокамеру, обратились в суд.



Для України печальним символом Голокосту є Бабин Яр. Під час Великої Вітчизняної війни фашисти використовували це урочище в Києві як місце масових розстрілів.




П'єр давно їздить по різних країнах як діджей, часто буває в Росії - заробляє гроші сам. Ще недавно він їздив на метро, але потім тато виділив йому машину з водієм-охоронцем.