Сб, 2024-04-20, 11:59
Головна Реєстрація RSS
Вітаю Вас, Гість
Новини минулих днів
«  Квітень 2024  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930
Весь Архів новин

« 1 2 ... 218 219 220 221 222 ... 237 238 »


У місті Седар-Сіті, що в американському штаті Юта, тисячі водних пернатих розбилися об покриті асфальтом майданчики, очевидно, помилково прийнявши їх за водойми.
Останні Новини світу | Новини європейської України| Додано: 2011-12-15| Інші останні новини | Коментарі. Залиш і ти свій коментар - хай світ знає твою думку(0)




Голлівудська акторка Анджеліна Джолі отримала свою першу нагороду як режисер. Зірку нагородили за її дебютну стрічку "У країні крові та меду".



Россия готовится к возможной войне в Иране: в Кремль, по данным военных источников, поступают сведения об ударе, который Израиль при поддержке США уже совсем скоро сможет нанести по иранским ядерным объектам.




У Торонто парочка коханців займалися сексом прямо у потязі метро привселюдно.



Розлучниця стверджує, що скандальна популярність їй не до душі: її життя виявилося буквально зруйновано газетярами. "Я уявлення не мала, у що вплуталася.



В одних випадках, на думку дослідників, можна відбутися легким переляком, але є вулкани, що становлять велику загрозу для населення Землі. Чи може викликати серйозні глобальні наслідки Тунгурауа, відомий еквадорський вулкан, чиє ім'я в перекладі означає - "вогненна горлянка"?



Науковці вивели нову формулу сімейного щастя.Схожість характеру та загальні інтереси є запорукою щасливого сімейного життя, впевнені американські науковці з Берклі (Каліфорнія). Тож вони спростували популярне твердження, що "протилежності притягуються".



Чоловіки увірвалися у посольство і побили охоронців, які намагалися їх зупинити, а також заступника посла, консула і кількох інших дипломатів і співробітників місії.


У Москві і найбільших містах Росії 10 грудня, пройшли мітинги проти підсумків виборів до Держдуми, згідно з якими правляча "Єдина Росія" отримала майже 50% - як мінімум удвічі більше, ніж, на думку противників партії, вона набрала "насправді".



Прецедентом прийняття закону став скандально відомий заповіт мільярдерки Леони Хелмслі, яка в 2007 році залишила 12 мільйонів доларів своїй улюбленій мальтійській болонці по прізвисько Трабл.



Близько 3,5 тисяч незгодних з результатами недавніх виборів до Держдуми зібралися на площі перед державною публічною науково-технічною бібліотекою в Новосибірську.



Мітинг на Болотяній площі в Москві проти результатів парламентських виборів завершився виступом опозиційного політика Володимира Рижкова.


На Болотяній площі в Москві, де 10 грудня проходить наймасштабніший за останні роки мітинг, учасники якого вимагають скасувати результати недавніх виборів в Держдуму через масштабні фальсифікації, зібралося близько 40 тисяч осіб.



Радмін хоче прирівняти до пікетування "спільну масову присутність громадян у заздалегідь обумовленому громадському місці.



Як зазначають науковці, зазвичай білі ведмеді полюють на тюленів, але якщо їх бракує, то величезні хижаки шукають інші харчі - навіть, якщо вони належать до їхнього ж виду.