Пт, 2024-04-19, 07:40
Головна Реєстрація RSS
Вітаю Вас, Гість
Новини минулих днів

16:20
Зірку "Глухаря" В'ячеслава Титова у Москві вбили
Інші останні Новини світу

У Москві у власній квартирі виявили задушеним актора театру і кіно В'ячеслава Титова, відомого за ролями в серіалах "Глухар" і "Марш Турецького", а також фільмі "Іронія долі. Продовження".

"Тіло актора знайшли з целофановим пакетом на голові", - повідомило джерело в правоохоронних органах у четвер.

Тіло виявила мати Титова. За попередніми даними, актор помер понад добу тому.

"Більш точну дату смерті буде встановлено пізніше. Зараз з'ясовуються обставини події", - додало джерело.

Слідчі органи порушили кримінальну справу у зв'язку з убивством актора. "Кримінальну справу порушили за ст.105 КК РФ (Убивство)", - йдеться в повідомленні на офіційному сайті Слідчого комітету РФ, передає РИА "Новости".

"29 грудня у правоохоронні органи надійшло повідомлення про знайдення тіла В'ячеслава Титова з ознаками насильницької смерті... Тіло Титова виявлено приблизно о 10 годині 20 хвилин у квартирі на вулиці Новорогозькій міста Москви з ознаками удушення", - йдеться в повідомленні.

Наразі проводяться слідчі дії, спрямовані на встановлення всіх обставин злочину та причетних до нього. З'ясовуються мотиви злочину, повідомляє Слідчий комітет РФ.

В'ячеслав Титов народився 10 березня 1971 року в Тулі. У 1993 році він закінчив Воронезький державний інститут мистецтв і вступив до трупи Санкт-Петербурзького Академічного театру ім. Ленради.

Актор дебютував у кіно в 1994 році у фільмі "Квіти провінції". За роль Адася в цій картині Титов був удостоєний Державної премії Республіки Бєларусь (1996).

З 1994 року працював у Московському академічному театрі ім. Маяковського. Артист грав у спектаклях "Хай живе королева, віват!", "Як вам це полюбиться?", "Чума на обидва ваші доми", "Мертві душі" та багатьох інших.

Титов багато знімався в серіалах. Глядачам він найбільше запам'ятався за роллю наркодилера Олега Шилкіна в серіалі "Глухар". Крім того, він зіграв у таких телесеріалах, як "Рубльовка Live", "Година Волкова", "Знахар", "Господиня тайги" і "Звіробій", а також у фільмі "Іронія долі. Продовження".

Раніше повідомлялось, що індійська кіноактриса з колишнім коханцем убили режисера, який до неї залицявся.


Повідомляють Новини європейської України
Категорія: Новини світу | Переглядів: 1217 | Додав: adminA | Теги: В'ячеслава Титова | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]