Сб, 2024-04-27, 01:35
Головна Реєстрація RSS
Вітаю Вас, Гість
Новини минулих днів

12:48
Китайські "Мерседеси" будуть продавати по всьому світу
Інші останні Новини світу

Досі небагато виробників експортували на світові ринки зроблені в Китаї автомобілі - все, що випускається в Піднебесній, там же і продається. Мабуть, лише Honda зважилася на продаж зібраних в Китаї однооб'ємників Jazz, зазначає Авто@mail.Ru.

Однак скоро психологічний бар'єр під назвою "Made in China" може завалитися. Адже про експорт своїх автомобілів з Піднебесної задумалася компанія Mercedes-Benz. Справа в тому, що в Китаї виробляється чимало моделей цієї легендарної марки, адже випуск автомобілів там обходиться значно дешевше, ніж у тій же Німеччині. А за якість збірки в Mercedes-Benz просять не хвилюватися - за цим стежать дуже суворо.

Першим зробленим в Китаї "Мерсом", який відправиться завойовувати світові ринки, стане, швидше за все, подовжена версія седана Е-класу. Цей автомобіль зовні дуже схожий на звичайний Е-клас, але при цьому його колісна база дорівнює 3014 мм - це відразу на 139 мм більше стандартної машини. Довжина ж "великого" Е-класу і зовсім дорівнює 5012 мм. Це не набагато коротше, ніж у S-класу, але коштує подовжена "Ешка" помітно менше за свого більшого побратима.

Швидше за все, подовжений Е-клас буде продаватися в країнах Близького Сходу. Ну а надалі з Китаю можуть почати експортувати і більш звичні С-класи і позашляховики GLK.

Зазначимо, цього року Штутгартська марка Mercedes стала першим західним виробником автомобілів люкс, який створив свою дизайнерську студію в Китаї.

Повідомляють Новини європейської України
Категорія: Новини світу | Переглядів: 1155 | Додав: nowyny | Теги: мерседеси, китай | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]