Сб, 2024-04-20, 10:56
Головна Реєстрація RSS
Вітаю Вас, Гість
Новини минулих днів

16:11
Пенсіонерка з Росії два роки поспіль тримала в холодильнику тіло прибульця
Інші останні Новини світу

Пенсіонерка з російського Петрозаводська два роки зберігала у себе вдома заморожений труп інопланетянина. Зарубіжні уфологи вже почали вивчати фотографії прибульця, намагаючись визначити, чи правдива ця історія, повідомляє ТСН з посиланням на Daily Mail.

Як розповіла жінка, восени 2009 року у дворі її дачного будиночка в карельському селищі Машезеро зазнав аварії НЛО.

Почувши страшний гуркіт, Марфа Єгорівна вискочила з дому і знайшла у дворі спотворену й сильно розпечену купу металу.

Поруч з охопленими полум'ям уламками лежало тіло гуманоїда, який був одягнений у захисний комбінезон.

Згідно з розповіддю жінки, істота з великим ротом і великими очима на зріст близько 50 см, яка нагадувала щось середнє між людиною і рибою, не подавала ознак життя. Пенсіонерка покликала на допомогу чоловіка, і вони перетягли прибульця в свою машину, після чого відвезли до Петрозаводська.

Замість того щоб звернутися до науковців чи в компетентні органи, подружжя вирішило лишити інопланетянина у своїй оселі. А щоб він не зіпсувався - упакували в поліетилен і помістили згорток у холодильник.

Уламки літального апарату, на якому прибув гість з інших світів, зникли наступного дня. Сусіди розповіли, що на городі Марфи Єгорівни весь день копалися люди в костюмах хімзахисту, за якими, в свою чергу, спостерігали люди в цивільному.

Можливо, вони визнали, що пілот НЛО вижив і втік з місця аварії своїм ходом, бо про долю інопланетянина у господарів будинку ніхто не поцікавився.

Ця історія отримала продовження через два роки. Днями до Марфи Єгорівни завітали незнайомі люди, які представилися співробітниками Карельської академії наук, і вилучили вміст холодильника.

Зрозумівши, що втратила речовий доказ контакту з позаземним розумом, жінка вирішила розповісти про те, що сталося, журналістам. А щоб не бути голослівною, поділилася фотографіями, зробленими в той період, коли прибулець зберігався в холодильнику.

Ці кадри вивчили фахівці-уфологи, інформує Daily Mail. Експерт з паранормальних явищ Майкл Коен попередив, що ця історія може виявитися банальним розіграшем, проте зазначив, що можливість реальної зустрічі з інопланетянином також не можна відкидати. Що стосується зовнішності інопланетянина, Коен порахував її цілком придатною для гостя з інших світів.

"Ймовірно, більшість інопланетних істот виглядатимуть в наших очах так само дивно, як і цей екземпляр", - сказав уфолог.

Видання зауважує, що останнім часом в північних регіонах Росії почастішали випадки, коли люди бачили НЛО і прибульців.

Повідомляють Новини європейської України
Категорія: Новини світу | Переглядів: 2039 | Додав: nowyny | Теги: тіло прибульця | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 2
avatar
2 NTFS • 14:25, 2012-02-01 [Матеріал]
это до чего же арбуз довели! капец, утиная история!
avatar
1 Юрий • 20:06, 2012-01-14 [Матеріал]
Кацапам пить нельзя!!! Их постоянно белка посещает,а некоторых,особо одаренных- ПРЫБУЛЬЦИ!!!
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]