Чт, 2024-04-25, 09:27
Головна Реєстрація RSS
Вітаю Вас, Гість
Новини минулих днів

« 1 2 ... 45 46 47 48 49 ... 61 62 »


Влада міста Суракарта в провінції Центральна Ява вирішили відправити одну зі своїх підопічних у реабілітаційний центр.
Останні Новини світу науки і технологій | Новини європейської України| Додано: 2012-07-09| Інші останні новини | Коментарі. Залиш і ти свій коментар - хай світ знає твою думку(0)



Європейське космічне агентство опублікувало фотографію марсіанського кратера, навколо якого є незвичайна рідиноподібна зона кратерного викиду.



Житель німецької Тюрінгії склав для себе копію флінтстоунмобіля - транспортного засобу, на якому їздили головні герої мультиплікаційного серіалу "Флінтстоуни", що розповідає історію стародавніх людей.



Зовсім не потрібно вдаватися до чинника божественної участі, щоб пояснити походження Всесвіту. З такою заявою виступив американський астрофізик.



Американським науковцям, можливо, вдалося розкрити таємницю велетенських статуй з острова Пасхи, розгадавши, яким чином творці могли пересувати їх на великі відстані.


 

Науковці, які займаються розшифровкою ДНК жителів сучасної Ефіопії, знайшли непряме підтвердження легенди про царицю Савську.



То, что девять тысяч классных инженеров в США собирали бы вместе год. В Поднебесной это делают за ... две недели



Самотність може значно скоротити тривалість життя, говориться в двох нових дослідженнях, які опубліковані в журналі "Архіви внутрішньої медицини".


Астрономи виявили в пустельній екваторіальній області Титана метанове озеро, глибина якого складає не менше метра. Відкриття було зроблено на основі спостережень в інфрачервоному діапазоні.




Професор Оксфордського університету Роджер Пенроуз і вірменський астроном Ваха Гурзадян стверджують, що знайшли докази існування Всесвіту до так званого Великого вибуху, який науковці вважали умовною подією створення системи галактик.



Каждый автолюбитель Беларуси, как впрочем и любой другой страны мира, хорошо знает, что даже самый дорогой и современный автомобиль не застрахован от поломок.



У спільному дослідженні Тревіса Страккера і науковців Меморіального онкологічного центру Слоан-Кеттерінг у Нью-Йорку отримано нові відомості про походження ракових пухлин.



Група біологів під керівництвом Дейвіда Ху з Інституту технологій штату Джорджія в місті Атланта (США) розкрила секрет невразливості комарів перед ударами дощу.




Блискавки на Землі і Венері відбуваються в результаті одних і тих же явищ, хоча атмосфери двох планет абсолютно несхожі.



Спостереження за самими загадковими об'єктами у Всесвіті, в тому числі чорними дірами і надновими зірками, буде вести американський космічний апарат, що отримав назву Ядерний спектроскопічний телескоп (NuSTAR).