Вт, 2024-04-23, 16:06
Головна Реєстрація RSS
Вітаю Вас, Гість
Новини минулих днів

« 1 2 ... 47 48 49 50 51 ... 61 62 »


Американські геологи знайшли на Марсі скляні дюни. Об'єктом дослідження виступали так звані темні регіони Марса - плями на поверхні Червоної планети з низьким альбедо.
Останні Новини світу науки і технологій | Новини європейської України| Додано: 2012-04-17| Інші останні новини | Коментарі. Залиш і ти свій коментар - хай світ знає твою думку(0)




У віддаленій печері в американському штаті Нью-Мехіко виявили раніше невідомий вид бактерій, який живе в умовах повної ізоляції від зовнішнього світу протягом як мінімум останніх 4 млн років.




У крижаній атмосфері Урану астрономам вперше в історії вдалося спостерігати полярне сяйво.



Колектив учених під керівництвом директора Інституту квантової оптики Макса Планка, професора Герхарда Ремпе, побудував першу елементарну квантову мережу.





Зонд NASA сфотографував на поверхні Марса утворення, яке схоже на голову слона. На поверхні червоної планети можна розглянути хобот, очі і рот.





Фізики з Нідерландів і США створили квантовий комп'ютер на основі алмазу, в якому кубіти були представлені гібридною системою.



В наше время цифровых технологий, когда компьютеры стали неотъемлемой частью жизни современного человека, у многих людей иногда возникает вопрос - как восстановить удаленные файлы?



В наше время большинство людей приобретают себе различные смартфоны и другие модные гаджеты.



Екіпаж Міжнародної космічної станції (МКС) зробив більше мільйона фотографій за час перебування станції на орбіті. Як наголошується у NASA, ювілейним мільйонним знімком стала фотографія, зроблена 7 березня цього року.




Російські науковці припускають, що новий "малий льодовиковий період" може настати в 2014 року. Науковці вважають, що новий льодовиковий період триватиме щонайменше 200 років.





Дозволити собі це задоволення зможе той, хто готовий віддати за комічну екскурсію 500 тисяч доларів і хто не має хронічних хвороб.




Національне аерокосмічне агентство США має намір розширити співпрацю із приватним бізнесом на тлі скорочення бюджетних асигнувань, сказав у неділю директор агентства з розвитку Стівен Гонсалес (Steven Gonzalez).



У центрі нашої галактики можуть виникати поодинокі планети-втікачі, що віддаляються з Чумацького Шляху на швидкості до 4,5% швидкості світла.




Исследователи из нидерландского Университета Вагенинген обнаружили, что аромат блюда влияет на то, насколько тщательно человек пережевывает пищу.


Рідкісне явище – парад планет за участю Венери, Землі і Сонця – можна буде спостерігати в червні поточного року.