Ср, 2024-05-08, 03:01
Головна Реєстрація RSS
Вітаю Вас, Гість
Новини минулих днів
«  Травень 2024  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
  12345
6789101112
13141516171819
20212223242526
2728293031
Весь Архів новин

« 1 2 ... 46 47 48 49 50 ... 61 62 »


Група біологів під керівництвом Дейвіда Ху з Інституту технологій штату Джорджія в місті Атланта (США) розкрила секрет невразливості комарів перед ударами дощу.
Останні Новини світу науки і технологій | Новини європейської України| Додано: 2012-06-05| Інші останні новини | Коментарі. Залиш і ти свій коментар - хай світ знає твою думку(0)




Блискавки на Землі і Венері відбуваються в результаті одних і тих же явищ, хоча атмосфери двох планет абсолютно несхожі.



Спостереження за самими загадковими об'єктами у Всесвіті, в тому числі чорними дірами і надновими зірками, буде вести американський космічний апарат, що отримав назву Ядерний спектроскопічний телескоп (NuSTAR).



Археологи провели повторне датування артефактів, виявлених у печері Geißenklösterle, і встановили, що вони старші, ніж вважалося досі.



На свет надвигается Третья промышленная революция. Об этом говорится в статье The Economist



Кому из нас не приходилось слышать истории об испорченных мобильных
 телефонах, которые по несколько месяцев невозможно забрать из ремонта, которые сервисные центры делают по гарантии, и которые, несмотря на ремонт, снова ломаются и ломаются.




Відстиковка Dragon запланована на 31 травня. Апарат зійде з орбіти, розкриє парашути і приземлиться в Тихому океані поблизу узбережжя штату Каліфорнія.



Обсерваторія Сонячної Динаміки (Solar Dynamics Observatory) показала, наскільки гарні малюнки можуть вимальовувати бурхливі сонячні спалахи.



Голова NASA Чарльз Болден заявив, що відправка на МКС першого приватного космічного корабля знаменує "нову еру" в освоєнні космосу.



В современном мире популярность продукции компании Apple занимает лидирующие позиции во всех развитых странах, даже несмотря на смерть одного из основателей компании и ее "мотора" Стива Джобса.



Фахівці НАСА прийшли до висновку, що в Сонячній системі налічується близько 4700 більш-менш великих астероїдів, які можуть становити небезпеку для нашої планети.



Американські науковці розробили спосіб захисту здорових клітин при хіміотерапії злоякісних пухлин.



Математики опублікували роботу, в якій проаналізували схему роботи європейської рулетки казино і запропонували систему, за допомогою якої можна збільшити ймовірність виграшу.





Надзвичайне місячне шоу побачили мешканці Землі в ніч на неділю, 6 травня – Місяць максимально наблизився до орбіти нашої планети.



Китайські науковці клонували ягня, м'ясо якого містить риб'ячий жир. Незвичайне ягня, що отримало ім'я Пен-пен, з'явилося на світ 26 березня в лабораторії наукового центру провінції Синьцзян.