Пт, 2024-03-29, 07:47
Головна Реєстрація RSS
Вітаю Вас, Гість
Новини минулих днів

« 1 2 ... 43 44 45 46 47 ... 61 62 »


Дослідження показали, що краще не поспішати зі статевим життям до шлюбу. У пари, яка переспала на першому побаченні, менше шансів залишитися разом надовго.
Останні Новини світу науки і технологій | Новини європейської України| Додано: 2012-09-03| Інші останні новини | Коментарі. Залиш і ти свій коментар - хай світ знає твою думку(0)



Поруч з оазисом в прибережній перуанській пустелі Касма в департаменті Анкаш височіє одна з найбільш дивних споруд Америки - щось на зразок фортеці, зведеної на вершині пагорба.


«Молодость заставляет нас верить в нашу непобедимость», – говорит Бенджамин Джордж, Исполнительный директор Американской ассоциации общественного здравоохранения.



Учені виявили, що загальна площа льодів в Північному Льодовитому океані скоротилася до рекордного мінімуму за всю історію ведення спостережень.


Астрономам вдалося зафіксувати деякі свідчення того, що зірка поглинула одну з планет у своїй системі. Відтак, група астрономів виявила незвичайні зміни у хімічному складі "червоної зірки", які свідчать про те, що одна з планет була нещодавно поглинута зіркою.




Согласно исследованиям экологов и медиков, фосфаты вредят окружающей среде и здоровью человека.



Науковці з університету Мельбурна, Австралія, запропонували принципово нову гіпотезу утворення Всесвіту, відповідно до якої Всесвіт почався зовсім не від Великого вибуху.



За наслідками двох років безперервних спостережень, учені прийшли до висновку, що наше Сонце, виявляється, кругліше, ніж вважалося раніше.



Російський нейтронний детектор ДАН, встановлений на борту марсохода NASA Curiosity, в п'ятницю був запущений в тестовому режимі і продемонстрував успішну роботу.



Іспанські науковці з університету Мадрида встановили: у чоловіків колір волосся є віддзеркаленням загального стану їхнього здоров'я, пише газета Вечірній Оренбург.



Американські науковці склали класифікацію професій, представники яких п'ють каву більше за інших. Результати цього досить незвичайного дослідження були опубліковані спеціалізованим сайтом Career Builder.



Фахівці з Гарвард-Смітсонівського центру астрофізики виявили велике скупчення галактик, яке встановило кілька нових космічних "рекордів".


Сонячна активність у 2012 році замість очікуваного максимуму перестала зростати і опустилася за рівень попереднього року - зірка може перебувати на межі нового глибокого спаду, третього в історії спостережень.



У 2010 році науковці припустили, що в кожному з нас є частка неандертальця. Таким був висновок з проведеного аналізу генома неандертальців, пояснює журналіст Стів Коннор.