Вт, 2024-05-07, 21:36
Головна Реєстрація RSS
Вітаю Вас, Гість
Новини минулих днів
«  Травень 2024  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
  12345
6789101112
13141516171819
20212223242526
2728293031
Весь Архів новин

« 1 2 ... 55 56 57 58 59 ... 61 62 »


 

 
Технология использования золотой нанопроволоки уже утверждена к использованию американским управлением.

 

Останні Новини світу науки і технологій | Новини європейської України| Додано: 2011-11-23| Інші останні новини | Коментарі. Залиш і ти свій коментар - хай світ знає твою думку(0)



Американський орбітальний апарат Mars Reconnaissance Orbiter сфотографував рух марсіанських дюн. Про те, що пісок на Червоній планеті знаходиться в постійному русі, вченим було відомо досить давно.


Европейские ученые поторопились опровергнуть теорию Эйнштейна - фотоны света пока остаются самыми быстрыми частицами во Вселенной.




Згідно з концепцією розробників, гнучкий пристрій може бути яких завгодно розмірів - все одно його можна згорнути в рулон, і габарити в складеному вигляді від збільшення розмірів гаджета майже не зміняться.

 

Шведські і фінські біологи розробили методику, яка дає змогу помітити будь-яку молекулу РНК або ДНК і визначити їх загальну кількість.



Піщані дюни Марса, що вважалися колись застиглими, насправді вельми рухливі. Їхні піски переміщаються на "декілька метрів щороку".



Американські фізики та інженери створили найлегший на планеті штучний матеріал. Він складається з решітки, яка утворена найтоншими металевими трубками. Цей матеріал у 100 разів легший за пінопласт.



Науковці отримали нові дані, що проливають світло на механізм виникнення найнезвичайнішої гірської системи на нашій планеті.



Збройні сили США провели перші випробування новітньої зброї, швидкість якої в п'ять разів перевищує швидкість звуку. Апарат під робочою назвою "Прогресивна гіперзвукова зброя" запущено з острова Кауаї на Гаваях.



Науковці з Інституту Фраунгофера з технології машинобудування і автоматизації IPA створили робота-павука, якого можна "роздрукувати" за допомогою технології 3D-друку.



Новий набір у школу підготовки астронавтів оголосило у вівторок Національне агентство США з аеронавтики і дослідженню космічного простору (NASA).



Американська компанія Apple Inc оголосила про призначення Артура Левінсона на посаду голови ради директорів.



Згідно з дослідженням Міжнародного енергетичного агентства (МЕА), людству залишилося лише п'ять років для того, щоб запобігти глобальній зміні клімату, пов'язаній з екстремальними погодними явищами.



Лібідо жінок можна підвищити, включивши в раціон харчування п'ять найменувань продуктів, які відповідають за рівень гормону тестостерону в крові.



Збільшення вживання вітаміну B може значно зменшити стрес, викликаний роботою. Дослідження тривало три місяці. Весь цей час шістдесятьом учасникам давали або великі дози вітаміну В, або плацебо.