Ср, 2024-04-24, 05:48
Головна Реєстрація RSS
Вітаю Вас, Гість
Новини минулих днів

17:38
Католики ладні прийняти в лоно Церкви прибульців
Інші останні Новини світу науки і технологій

Провідний астроном Ватикану заявив, що Католицька церква буде рада, якщо прибульці дадуть про себе знати.

Виступаючи на Британському науковому фестивалі, Гай Консольманьйо запевнив, що наука і релігія можуть чудово співіснувати. При цьому він нагадав, що Католицька церква впродовж багатьох століть надавала підтримку науковому прогресу.

На думку науковця, сьогодні навіть ідея позаземного життя нікого у Ватикані не лякає. Більш того, він сам готовий хрестити прибульців, але "тільки якщо ті самі попросять".

Як зазначає в п'ятничній публікації "Комсомольська правда", з одного боку, можна сказати, що Церква йде в ногу з часом. Проте висловлювання іншого представника Ватикану свідчать про зворотне.

Священик Габріель Аморт, який був головним екзорцистом Ватикану, зробив днями безапеляційну заяву про те, що йога і Гаррі Поттер - це ніщо інше, як творіння сатани, наводить його слова газета Telegraph.

"Заняття йогою - це чортівня, це веде до зла так само, як і Гаррі Поттер", - застеріг священик.

На його глибоке переконання, з вигляду нешкідливі книги про маленького чарівника примушують дітей вірити в чорну магію.

"У випадку з Поттером диявол веде лукаву і завуальовану гру, прикриваючись незвичайними здібностями, чарівними заклинаннями".

Йога ж, на його думку, шкідлива, як і всі східні релігії, бо в теорії спираються на помилковий принцип реінкарнації. Пози йоги можуть створити помилкові відчуття хорошого самопочуття і легкості в тілі. Але довіряти їм не варто.

Зауважимо, що Римсько-католицька церква не заперечує наявності на інших планетах і в інших галактиках інопланетного життя. Про це розповів раніше головний астроном Римсько-католицької церкви Габріель Фюнес. У своїй статті під назвою "Інопланетяни - брати мої", опублікованій у ватиканській газеті, він пише, що в космосі можуть мешкати інші розумні істоти, створені Богом.

Повідомляють Новини європейської України
Категорія: Новини світу науки і технологій | Переглядів: 1140 | Додав: nowyny | Теги: прибульці, католики, ватикан, Церква | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]