Сб, 2024-07-27, 05:55
Головна Реєстрація RSS
Вітаю Вас, Гість
Новини минулих днів

« 1 2 ... 95 96 97 98 99 ... 103 104 »


Генеральний секретар НАТО Андерс Фог Расмуссен звернувся до української влади та учасників акції протесту із закликом утриматися від застосування сили.
Останні Новини України | Новини європейської України| Додано: 2013-12-02| Інші останні новини | Коментарі. Залиш і ти свій коментар - хай світ знає твою думку(0)



Суми - Центром уваги мітингувальників та журналістів стала дитина, яка високо тримала аркуш паперу з написом: "Дядя Вітя! Я віддам тобі мою улюблену шапку, тільки тікай з моєї країни!".




Певна кількість мітингарів з іншого боку КМУ чергує біля під'їздів Кабміну. Поруч стоять чиновники, які прийшли на роботу, але не можуть потрапити всередину будівлі.



Ніч пройшла спокійно, площу обнесли імпровізованою загорожею із металевих щитів та частин ялинки і ковзанки, вздовж її периметру стоять активісти.




Під час штурму АП постраждав оператор телеканалу Євроньюз, який перебував на місці подій. На нього напали представники спецпідрозділу "Беркут”.



Фашисты нападают в четыре часа утра. Те в четыре, и эти в четыре часа. Кто это, как не фашисты? И суд, который запретил акции в Киеве, тоже в четыре.

 

В 2002 году «Витязь» участвовал в специальной операции по освобождению заложников, захваченных в театральном центре на Дубровке чеченскими террористами.

 


Як відомо раніше опозиція заявила, що сутички під Адміністрацією президента - провокація влади. Адже опозиція проводить мирну акцію.

 


Президент Польши Бронислав Коморовский прибыл на митинг, который в воскресенье, 1 декабря, проходит на Майдане Независимости в Киеве.

 


Засідання РНБО щодо ситуації в Україні Віктор Янукович провів у Межигір’ї. Там знаходиться його штаб: на Банкову виїжджати побоюється.

 


Ми вимагатимемо від міжнародних спортивних федерацій довічної дискваліфікації тих спортсменів, хто буде задіяний в бійках і провокаціях.

 
После разгона Евромайдана лидер группы "Океан Эльзы" Святослав Вакарчук обратился к украинцам, в первую очередь - к жителям Востока и Юга Украины. Он призвал жителей Украины не молчать и забыть о противостоянии.

 
Дітей бити не можна. За будь-яких обставин. Тим більше дітей, які нічого поганого не робили. Які б причини не вигадували, не можна цього робити. Це діти, це наше майбутнє. Влада, яка це робить, заслуговує найбільшої ганьби.




Сегодня на Евромайдане пролилась первая кровь и власть должна будет ответить за это.



Львів висловлює співчуття усім рідним та близьким з приводу втрати Лесі Гонгадзе. На 69 році життя сьогодні, 30 листопада, після 04.00 Леся Гонгадзе відійшла у вічність.