Вт, 2024-03-19, 10:15
Головна Реєстрація RSS
Вітаю Вас, Гість
Новини минулих днів

19:21
На тротуарах кабмін заборонив паркуватися
Інші останні Офіційні новини
 Уряд заборонив обладнання суб’єктами господарювання місць для паркування на тротуарах та проїзній частині автомобільних доріг. Про це повідомляє Держкомпідприємництво.

Відповідні зміни до Правил паркування транспортних засобів внесені Кабінетом міністрів постановою від 14.08.2013 № 583.

"Ця заборона, звичайно, не стосується операторів - суб’єктів господарювання, які здійснюють обладнання і утримання майданчиків для паркування", - додали у Деркомпідприємництві.

У відомстві додали, що операторам заборонено передавати майданчики для паркування на тротуарах та проїзній частині автомобільних доріг у користування іншим суб’єктам господарювання.

"Очікується, що внесені зміни дозволять залишити в минулому конфліктні ситуації, що виникали між суб’єктами господарювання та водіями, яким забороняють користуватися вільними місцями для паркування в зонах відпочинку та громадських місцях", - наголосили у Держкомпідприємництві.

Нагадаємо, 2 липня Верховна Рада підтримала в першому читанні законопроект про правила паркування транспорту та встановлення відповідальності за порушення правил паркування.

Законопроект пропонує ввести адміністративну відповідальність за порушення правил паркування. Зокрема, у випадку, якщо водії не платять за паркування на майданчиках, призначених для платного паркування, вони повинні заплатити штраф від 8 до 12 неоподатковуваних мінімумів доходів громадян.


Повідомляють Новини європейської України
Категорія: Офіційні новини | Переглядів: 982 | Додав: adminA | Теги: паркуватися, Кабмін, тротуарах | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]