Сб, 2024-04-20, 05:51
Головна Реєстрація RSS
Вітаю Вас, Гість
Новини минулих днів
«  Квітень 2024  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930
Весь Архів новин

« 1 2 ... 147 148 149 150 151 ... 182 183 »


Російська мова отримала статус регіональної одноголосним рішенням міськради Севастополя на позачерговій сесії, повідомили у відомстві.
Останні Політичні новини | Новини європейської України| Додано: 2012-08-16| Інші останні новини | Коментарі. Залиш і ти свій коментар - хай світ знає твою думку(0)



Агітаційна кампанія перед осінніми виборами буде непростою і брудною, а головною її проблемою стане підкуп виборців, повідомив голова Комітету виборців України Олександр Черненко.


Українки одягли кольорові балаклави і сфотографувалися на підтримку росіянок з Pussy Riot, над якими проходить судовий процес за панк-молебень "Богородице, Путіна прожени!" у Храмі Христа Спасителя.



Одеська обласна рада на позачерговій сесії в середу ухвалила рішення про реалізацію на території регіону положень закону "Про засади державної мовної політики".


"Ви подивіться, у Партії Регіонів – сотні площин тільки в нашому місті, з яких вона мовить про стабільність, що наступила, і благополуччя. У нас - усього ОДИН, з якого ми хоч і з гумором, але говоримо правду".


"Нацбанк зараз штучно утримує курс, обмінний і інфляційний. Грошей немає. Обіцянки є, ось тисячі Януковича є, а грошей немає. Це така реальність. Країна реально - банкрут!"



15 серпня вночі близько 01.15 до місця розташування акції підбігли чотири молодики в спортивних костюмах з капюшонами, зламали та вкрали чотири українські державні прапори", - розповіли учасники акції.


Важливо мобілізувати суспільство на активні форми протесту, щоб засвідчити відверте й масове несприйняття колоніального режиму. (...) Не допоможуть юридичні заходи - не за горами інші форми протесту", - зазначила Фаріон.



Кандидатка у народні депутати від КПУ Катерина Самойлик заборонила журналістці Тетяні Жученко бути присутньою на заході і проводити фото - і відеозйомку.



За 15 днів виборчого процесу Центральна виборча комісія отримала документи 3 тисяч 432 осіб для реєстрації в мажоритарних округах.



Колегія суддів Апеляційного суду Києва звільнила колишнього тимчасово виконувача обов'язків міністра оборони України Валерія Іващенка від відбування основного покарання.


Суд постановив задовольнити клопотання держобвинувачення, подане на попередньому засіданні у справі ЄЕСУ, про направлення підсудній екс-прем'єру України Юлії Тимошенко запиту щодо її участі в судовому засіданні в режимі відеоконференції.


20 липня кабельна мережа "Тріолан" вимкнула канал ТВі в 11 містах – Києві, Луганську, Одесі, Дніпропетровську, Запоріжжі, Донецьку, Полтаві, Сімферополі, Сумах, Харкові, Чугуєві.



Сестра главы Администрации президента Юлия Левочкина - мини-олигарх. Такой вывод напрашивается после просмотра ее декларации о доходах.


Кандидати в нардепи подали свої декларації про доходи в ЦВК згідно з законом. У Партії регіонів найбагатші люди знаходяться на початку виборчого списку, а в Об'єднаної опозиції багатії розмістилися на скромних, але прохідних місцях з 50 - го по 75-е в списку.