Пт, 2024-03-29, 07:45
Головна Реєстрація RSS
Вітаю Вас, Гість
Новини минулих днів

« 1 2 ... 148 149 150 151 152 ... 182 183 »


Лідера Комуністичної партії України (КПУ) Петра Симоненка потрібно притягнути до кримінальної відповідальності за його ініціативу щодо зміни державних символів України.
Останні Політичні новини | Новини європейської України| Додано: 2012-08-12| Інші останні новини | Коментарі. Залиш і ти свій коментар - хай світ знає твою думку(0)



Посол ЄС в Україні Жозе Мануель Пінту Тейшейра обговорив з екс-прем'єром Юлією Тимошенко політичну ситуацію в Україні та взаємини України з ЄС.



Апеляційний суд відхилив позов опозиції про відмову ЦВК зареєструвати кандидатами в депутати екс-прем’єра Юлію Тимошенко та екс-главу МВС Юрія Луценка.


Заступник секретаря Ради безпеки Грузії Леван Дучідзе вважає, що Росії доводиться шукати вигадані факти, щоб, як за часів радянської пропаганди, довести всьому світові, що вона не є ініціатором війни в Південній Осетії.



Нове керівництво заповідника Києво-Печерська Лавра відновило на посаді заступника гендиректора колишню фотомодель Владу Прокаєву.



Віце-прем'єр-міністр - міністр соціальної політики Сергій Тігіпко вважає, що ратифікація Угоди про зону вільної торгівлі з країнами СНД є важливим стимулом для розвитку української економіки.


Харківський окружний адміністративний суд задовольнив адміністративний позов Харківської міської ради і заборонив проведення безстрокової акції противників закону "Про основи державної мовної політики" біля пам'ятника Шевченку від 11 серпня.



Екс-міністр внутрішніх справ Юрій Луценко закликає українців покінчити з владою Віктора Януковича на цих парламентських виборах.


Закон про мовну політику набув чинності. Текст закону опублікований в офіційній парламентській газеті "Голос України". Згідно із законом, його дія розповсюджується на 18 мов.


"Видатна пані і благородна дама Юлія Тимошенко - саме так її називають в листі, яким Академія Боніфація - одна з найбільш авторитетних гуманітарних установ при Святому Престолі Папи Римського - повідомляє про те, що екс-прем'єр удостоєна Міжнародної премії Боніфація VIII".




"У наших людей ще дуже багато терпіння. Здавалося б, воно мало б давним-давно вичерпатися, а вони ще терплять, терплять."


Печерський районний суд Києва поновив розгляд кримінальної справи за обвинуваченням колишнього міністра внутрішніх справ Юрія Луценка в службовій недбалості при продовженні стеження в рамках розслідування справи про отруєння кандидата в президенти Віктора Ющенка.




Противники мовного закону почепили пов'язки з протестними написами на пам'ятники видатних українських діячів. Акція відбулася в четвер у Києві.



Поведение избирателей на выборах вызывает только риторические вопросы. А как же идея, как принципы?


Об’єднана опозиція "Батьківщина" звернулася до депутатів місцевих рад із закликом скликати позачергові сесії та ухвалити рішення, які не дозволять набрати чинності "мовному" закону, повідомляє прес-служба партії.