Пт, 2024-03-29, 00:29
Головна Реєстрація RSS
Вітаю Вас, Гість
Новини минулих днів

« 1 2 ... 149 150 151 152 153 ... 182 183 »



Янукович підписав Закон №5029-VI "Про засади державної мовної політики".
Останні Політичні новини | Новини європейської України| Додано: 2012-08-08| Інші останні новини | Коментарі. Залиш і ти свій коментар - хай світ знає твою думку(0)



Заступник глави ЦВК висловив здивування тим, "як легко і швидко в бюджеті знайшовся майже мільярд гривень на встановлення веб-камер".



Нечто подобное может произойти и со списком "Украинской платформы "Собор". Понятно, что эта политическая сила может рассчитывать только на голоса западноукраинского электората.



По округу от "Собора" решил попробовать попасть в Верховную Раду известный писатель Василий Шкляр. Причем выбрал округ на Львовщине, где высокие рейтинговые позиции имеют кандидаты от Объединенной оппозиции "Батькивщина".



В конце 2011 года Украинская республиканская партия "Собор", председателем которой был Анатолий Матвиенко, и партия "Украинская платформа", которую возглавлял Павел Жебривский, объединились. Новая политсила получила название "Украинская платформа "Собор".



Когда узнала об участии в выборах еще одной национал-демократической силы на базе партии "Украинская платформа "Собор", честно говоря, глазам не поверила.



Майже половина українців боїться зростання безробіття, 41% громадян – економічного занепаду, а чверть населення вбачає загрозу свавілля влади.



Під час проведення зустрічі з мешканцями мікрорайону "Намив" між депутатом та місцевим мешканцем, 33-річним водієм автомобіля ЗіЛ, виник конфлікт.



Київський апеляційний адміністративний суд визнав незаконним рішення про заборону в Боярці опозиційної акції "Україна проти Януковича".


Партія "Всеукраїнське об'єднання "Свобода" заявляє про вбивство в Конотопі (Сумська область) свого члена Василя Удода і пов'язує його з тим, що Удод, за даними партії, займався розслідуванням теми вирощування і збуту маку і конопель в Конотопському районі.



Центральна виборча комісія зареєструвала ще 227 кандидатів-мажоритарників, зокрема 183 самовисуванці і 44 висуванці від партій. Таке рішення було ухвалено на засіданні ЦВК у понеділок.



Всеукраїнське об'єднання "Свобода" в понеділок подало на реєстрацію в Центральну виборчу комісію свою передвиборну програму "Своя влада - своя власність - своя гідність на своїй Богом даній землі".



Недавно моя знакомая Ирина сделала "сенсационное открытие". "Ты знаешь, - говорит мне, - оказывается, Королевская - проект власти!". "Да ты что! Не может быть!"



Голова правління громадянської мережі "ОПОРА" Ольга Айвазовська вважає неправомірними дії міліції щодо затримання активістів, які поширюють листівки про кандидатів у депутати.



ХІХ з'їзд політичної партії Українська платформа "Собор" затвердив відомого письменника Василя Шкляра кандидатом в народні депутати в одномандатному (мажоритарному) виборчому окрузі.