Пт, 2024-04-26, 20:27
Головна Реєстрація RSS
Вітаю Вас, Гість
Новини минулих днів

« 1 2 ... 145 146 147 148 149 ... 182 183 »

Лише зараз в Україні приходить усвідомлення того, що кримінально-олігархічна система, яка прийшла на зміну комуністичній, створила кримінально-колоніальний режим. Він викачує гроші й сировину, ставиться до країни та народу, як до окупованої території.
Останні Політичні новини | Новини європейської України| Додано: 2012-08-24| Інші останні новини | Коментарі. Залиш і ти свій коментар - хай світ знає твою думку(0)



Мітинг представників Об'єднаної опозиції з нагоди Дня незалежності біля пам'ятника Шевченку в Києві розпочався з аудіозвернення екс-прем'єра Юлії Тимошенко.

 

Україна залишається вірною європейському вибору, але інтеграція в європейський простір не повинна відбуватися за рахунок втручання у внутрішні справи країни, заявляє Янукович.




Представники націоналістичних організацій та партії ВО "Свобода" принесли до будівлі Служби безпеки України бюст Леніна та розбили його.



Однією з тенденцій парламентської виборчої кампанії 2012 року є участь у виборах кандидатів-"двійників", тобто однофамільців відомих політиків.



Об’єднана опозиція "Батьківщина" 24 серпня, у День незалежності, проведе у Києві мітинг та розгорне найбільший в Україні державний прапор.



Проблема легітимності парламентських виборів буде існувати як всередині України, так і за її межами, прогнозує голова Центральної виборчої комісії Володимир Шаповал.


Родичі Королевської в своєму автопарку мають 5 легкових автомобілів - 3 Mercedes-Benz (2006, 2001 та 2004 років випуску); Range Rover (2008 року випуску) та Mitsubishi Grandis (2008 року випуску). На банківських рахунках члени її родини мають 444 тисячі 900 грн.


Члени комітенту Ради зі свободи слова та інформації вважають, що ситуація з ТВі може поставити під сумнів легітимність виборів. Про це йдеться у відкритому листі депутатів до української влади та міжнародних інституцій.



Об'єднана опозиція вимагає від Генпрокуратури розслідувати "корупційні схеми" щодо газорозподільних мереж. Про це заявив на брифінгу в середу один з лідерів опозиції Олександр Турчинов.



У Харкові продовжується безстрокова акція протесту проти мовного закону. Про це повідомив організатор акції протесту Дмитро Пилипець.



Об'єднана опозиція не допустить звільнення опозиційних членів Центральної виборчої комісії, зокрема першого заступника голови ЦВК Андрія Магери.



Центральна виборча комісія України визначила порядок розміщення політичних партій у бюлетені по виборах у Верховну Раду в багатомандатному загальнодержавному окрузі.




Історія багатодітної родини Хомич, яка 2010 року вирішила скористатися державною програмою "Доступне житло: 70 на 30" (70% вартості квартири інвестор сплачує сам, 30% — покриває держава).


Центральна виборча комісія завершила реєстрацію кандидатів у народні депутати. На 450 місць у парламенті сьомого скликання претендують майже шість тисяч осіб.