Пт, 2024-04-19, 15:31
Головна Реєстрація RSS
Вітаю Вас, Гість
Новини минулих днів
«  Квітень 2024  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930
Весь Архів новин

« 1 2 ... 150 151 152 153 154 ... 182 183 »


Голова правління громадянської мережі "ОПОРА" Ольга Айвазовська вважає неправомірними дії міліції щодо затримання активістів, які поширюють листівки про кандидатів у депутати.
Останні Політичні новини | Новини європейської України| Додано: 2012-08-06| Інші останні новини | Коментарі. Залиш і ти свій коментар - хай світ знає твою думку(0)



ХІХ з'їзд політичної партії Українська платформа "Собор" затвердив відомого письменника Василя Шкляра кандидатом в народні депутати в одномандатному (мажоритарному) виборчому окрузі.



Влада, через низький рейтинг Партії регіонів в Києві, висунула в мажоритарних округах столиці маловідомих "технічних" кандидатів від ПР.



Зволікання у ратифікації договору про створення зони вільної торгівлі в рамках СНД призвело б до того, що Росія закрила б доступ на свій ринок низки українських товарів.


Список Об’єднаної опозиції не до кінця справедливий, але достатній, щоб перемагати на виборах. Про це заявив заступник голови Верховної Ради України, один з лідерів Об'єднаної опозиції "Батьківщина" Микола Томенко.



Список Об’єднаної опозиції не до кінця справедливий, але достатній, щоб перемагати на виборах.



Міжнародна організація "Репортери без кордонів" висловила стурбованість з приводу законодавчої ініціативи народного депутата від Партії регіонів Віталія Журавського щодо запровадження кримінальної відповідальності за наклеп.


В українській політиці довіра до жінок-кандидатів, що бажають стати народними депутатами, поступово зростає, це підтверджують дослідження, каже керівник громадської організації "Гендерний центр" Оксана Ярош.




Лідер партії "УДАР" Віталій Кличко готовий, у разі потреби, віддати голоси з мажоритарних округів Об’єднаній опозиції, повідомляє прес-служба партії.



За посаду заступника гендиректора з міжнародного співробітництва Києво-Печерського заповідника екс-модель Влада Литовченко-Прокаєва заплатила 50 тисяч доларів хабара.



Список "Свободи" на виборах до Верховної Ради очолив Олег Тягнибок. Другим у списку партії "Свобода" до парламенту йде актор Богдан Бенюк.



Опозиція не збирається проводити масові акції протесту через те, що спікер Володимир Литвин все ж таки підписав "мовний" закон. Про це заявив заступник голови партії "Свобода" Андрій Мохник.




Журналісток Наталю Соколенко та Тетяну Чорновіл затримала міліція перед резиденцією президента Віктора Януковича у Межигір'ї.



Конституцію 1996 року, за якою ми тепер живемо, повернули нелегітимним способом. Про це сказав в ефірі "5 каналу" президент України (1991-1994 рр.) Леонід Кравчук.



Якби вибори до Верховної Ради України відбувалися у липні 2012 року перемогу здобула б Об’єднана опозиція у складі партій Батьківщина, Фронт змін та Громадянська позиція.