Нд, 2024-04-28, 06:58
Головна Реєстрація RSS
Вітаю Вас, Гість
Новини минулих днів

« 1 2 ... 151 152 153 154 155 ... 182 183 »


Захисник екс-прем'єра Юлії Тимошенко Сергій Власенко припускає, що 14 серпня на черговому судовому засіданні у справі ЄЕСУ може бути зроблена спроба арешту Тимошенко.
Останні Політичні новини | Новини європейської України| Додано: 2012-07-31| Інші останні новини | Коментарі. Залиш і ти свій коментар - хай світ знає твою думку(0)

Партія зелених України затвердила список кандидатів на виборах до Верховної Ради України. Відповідне рішення було прийнято сьогодні під час 22-го позачергового з’їзду ПЗУ в Києві. Очолив виборчий список ПЗУ голова партії, голова постійної комісії Київської міської ради з питань екологічної політики Денис Москаль.



Ув’язнення лідера української опозиції, екс-прем'єрки Юлії Тимошенко є прикладом в європейському регіоні для всіх, хто бореться за демократію, вважає президент Європейської народної партії (ЄНП) Вільфред Мартенс.



У Львові відбувся передвиборчий з'їзд "Української національної асамблеї — Української народної самооборони" (УНА-УНСО). На з'їзді було висунуто кандидатів у депутати Верховної Ради України.



Верховна Рада ратифікувала Договір про зону вільної торгівлі в рамках СНД. За таке рішення на позачерговій сесії в понеділок проголосували 260 народних депутатів.




У руках мітингувальники тримають плакати з написами: "Захистимо рідну мову!", "Геть російський імперіалізм!", "Ганьба українофобській політиці Януковича!"



Верховна Рада відмовилася задовольняти заяву Володимира Литвина про відставку з посади спікера. За це рішення проголосували 266 депутатів.




Почати засідання планується з розгляду кадрових питань, які стосуються компетенції Ради, при цьому їх перелік не уточнюється.




Близько тисячі учасників з'їзду Об'єднаної опозиції зібралися біля штабу БЮТ в Києві, де в 8.00 в понеділок почався захід.



Лідер партії "Удар" Віталій Кличко здивований рішенням футболіста Андрія Шевченка завершити кар'єру і піти у політику.



Передвиборний з'їзд Об'єднаної опозиції "Батьківщина" розпочнеться у понеділок, 30 липня, о 8.00.

"Скасуємо нинішню антинародну пенсійну реформу, відновивши при цьому раніше існуючі пенсійні вік і стаж для жінок. Негайно здійснимо перерахунок пенсій, які виростуть в середньому на 334 грн. Встановимо єдиний принцип нарахування пенсій - 65% середньомісячної зарплати. Ніяких "спецпенсій" не буде".



Партія буде платити Центральній виборчій комісії 2 млн грн, а кандидат від мажоритарного округу - 13 224 грн за участь у парламентських виборах, які відбудуться 28 жовтня 2012 року.



Центральна виборча комісія оголосила про початок виборчого процесу з виборів народних депутатів України з понеділка, 30 липня.



Об'єднана опозиція не має наміру переносити дату з'їзду, запланованого на 30 липня, у зв'язку зі скликанням позачергової сесії парламенту.