Пт, 2024-04-26, 10:07
Головна Реєстрація RSS
Вітаю Вас, Гість
Новини минулих днів

« 1 2 ... 152 153 154 155 156 ... 182 183 »


Основні політичні сили вже визначилися з проведенням своїх передвиборчих з'їздів, на яких стануть відомі кандидати в депутати на виборах до Верховної Ради.
Останні Політичні новини | Новини європейської України| Додано: 2012-07-26| Інші останні новини | Коментарі. Залиш і ти свій коментар - хай світ знає твою думку(0)



Серед першочергових завдань Всеукраїнського об'єднання "Свобода" будуть денонсація "харківських угод", скасування пенсійної реформи та Податкового кодексу, повідомив лідер партії Олег Тягнибок.



Прем'єр-міністр України Микола Азаров знаходить позитивні моменти у складних газових переговорах з Росією, пов'язаних, зокрема, з вирішенням питання енергозаощадження.




Побачення Юлії Тимошенко з Олександром Турчиновим було скорочено до трьох годин, щоб Тимошенко мала можливість зустрітися з послом ЄС в Україні Жозе Мануелем Пінту Тейшейрою.




Директор соціологічної служби "Український барометр" Віктор Небоженко прогнозує зростання протестних настроїв в Україні.



Печерський районний суд міста Києва розпочав розгляд справи екс-міністра внутрішніх справ Юрія Луценка. У залі присутні сам підсудний та його захист у повному складі, а також прокурори.



Державна пенітенціарна служба України дозволила екс-прем'єру Юлії Тимошенко зустріч з першим заступником голови ВО "Батьківщина" Олександром Турчиновим і послом ЄС в Україні Жозе Мануелелем Пінту Тейшейрою.



Янукович подав на ратифікацію до Верховної Ради угоду про створення зони вільної торгівлі з країнами СНД.



Члени сім'ї екс-прем'єрки України Юлії Тимошенко не балотуватимуться у народні депутати ні за списками партії, ні за мажоритарними округами, заявив народний депутат України Сергій Соболєв.



Голова Центральної виборчої комісії Володимир Шаповал прогнозує, що іноземні спостерігачі дадуть виборам Верховної Ради, які призначені на 28 жовтня, оцінку не вище задовільною.



Ухвалюючи рішення щодо підписання "мовного" закону, Віктор Янукович має розраховувати на поради екс-президентів, заявив екс-президент Віктор Ющенко.



Тільки три депутати нинішньої Верховної Ради відповідають критеріям доброчесності згідно з дослідженням руху "Чесно". Такі результати були оприлюднені у понеділок на презентації моніторингу, проведеного рухом "Чесно".



Екс-прем'єр Юлія Тимошенко просить лікарів з наступного тижня посилити курс реабілітаційних процедур.



Ректора Київського державного інституту культури Михайла Поплавського і народного депутата Тетяну Засуху висунуто кандидатами у народні депутати по мажоритарному округу на Київщині від Партії регіонів.




Канал ТВі почав без попередження зникати з кабельних мереж телебачення, зокрема був відключений від кабельних мереж торгової марки "Тріолан".