Чт, 2024-03-28, 12:49
Головна Реєстрація RSS
Вітаю Вас, Гість
Новини минулих днів

11:47
Звільнення опозиційних членів ЦВК об'єднана опозиція не допустить, пообіцяв Яценюк
Інші останні Політичні новини
Об'єднана опозиція не допустить звільнення опозиційних членів Центральної виборчої комісії, зокрема першого заступника голови ЦВК Андрія Магери.

"Ми не допустимо того, щоб членів ЦВК від опозиції звільнили. Звільнення будь-якого з представників опозиції у Центральній виборчій комісії означає одне - вибори заздалегідь недемократичні. Це означає, що Янукович і його оточення вже хочуть сфальсифікувати результати виборів", - заявив голова ради Об'єднаної опозиції "Батьківщина", народний депутат Арсеній Яценюк, повідомляє "5 канал".

"Звільнення не буде. У нас є багато інструментів. Звичайно, це буде і міжнародний тиск, в першу чергу, ми будемо працювати через судові інстанції України, через Європейські судові інстанції", - підкреслив політик.

Нагадаємо, раніше ЗМІ рясніли повідомленнями про те, що влада може звільнити членів ЦВК від опозиції через ситуацію з Сацюком.

За деякими даними, метою судового рішення про скасування реєстрації колишнього першого заступника глави Служби безпеки України Володимира Сацюка кандидатом у народні депутати з визнанням протиправними дій членів Центральної виборчої комісії є попередження цим членам ЦВК.

20 серпня стало відомо, що Центральна виборча комісія (ЦВК) подасть апеляційну скаргу на рішення суду, яким визнано протиправними дії 2-х членів комісії при реєстрації кандидатом у депутати екс-першого заступника голови СБУ Володимира Сацюка.


Повідомляють Новини європейської України
Категорія: Політичні новини | Переглядів: 914 | Додав: adminA | Теги: об'єднана опозиція, Яценюк, членів ЦВК | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]