Пт, 2024-04-19, 06:20
Головна Реєстрація RSS
Вітаю Вас, Гість
Новини минулих днів
«  Квітень 2024  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930
Весь Архів новин

« 1 2 ... 153 154 155 156 157 ... 182 183 »


Дочка екс-прем'єр-міністра Україна Юлії Тимошенко Євгенія просить світову спільноту продовжувати тиск на Президента Віктора Януковича з метою звільнення її матері і всіх інших українських політв'язнів.
Останні Політичні новини | Новини європейської України| Додано: 2012-07-21| Інші останні новини | Коментарі. Залиш і ти свій коментар - хай світ знає твою думку(0)



США закликають звільнити колишніх членів українського уряду, які перебувають у місцях позбавлення волі на сумнівних підставах.




Під Українським домом залишився один голодувальник та декілька десятків протестувальників проти "мовного" закону.



В організації "Репортери без кордонів" вважають тиском на ЗМІ дії представників влади щодо телеканалу TBi та інтернет-ресурсу "Лівий берег".


Тисячі людей по всій Іспанії взяли участь в акціях протесту проти суворих заходів економії, запропонованих урядом. Профспілки повідомляють, що службовці організували більш як 80 демонстрацій в різних містах країни.




Один з лідерів Об'єднаної опозиції і керівник її штабу Олександр Турчинов розповів, хто, ймовірно, може увійти в першу п'ятірку списку на парламентських виборах від опозиції.


«Репортери без кордонів» весь час фіксують що, наприклад, минулого року було щонайменше 35 нападів на журналістів. Обидва теперішні випадки – з порталом Lb.ua і телеканалом ТВi - цілком вписуються у панораму нападів на журналістів і порушень свободи слова.



У разі переголосування законопроекту "Про засади державної мовної політики" у Верховній Раді за діючої системи голосування опозиція покине сесійну залу.



Опозиція за підсумками круглого столу з лідерами громадських організацій продовжує оприлюднювати список претендентів на висування кандидатами у народні депутати України.



Генпрокуратура Італії не бачить причин для екстрадиції екс-глави Харківської облдержадміністрації, голови Харківської обласної організації ВО "Батьківщина" Арсена Авакова в Україну.



Біля стін Генеральної прокуратури проходить акція на підтримку телеканалу ТВі та інтернет-видання LB.ua, які в останні дні зазнали утисків правоохоронних органів.



Прокуратура Печерського району порушила кримінальну справу за фактом порушення таємниці листування народного депутата України Володимира Ландіка (Партія регіонів) з інтернет-виданням LB.ua.


Об'єднана опозиція пропонує скасувати функцію загального нагляду Генеральної прокуратури, збільшити кількість присяжних у засіданнях суду, ліквідувати Конституційний Суд України та зобов'язати президента підписувати призначення суддів.



За участь у виборах партії заплатять по 2,2 млн, кандидати - по 13 тисяч, а всього в держбюджет розраховують одержати понад 100 мільйонів гривень.




Пропозиції щодо проекту змін до Конституції Криму за кілька місяців буде подано на розгляд Конституційної асамблеї при президентові.