Чт, 2024-04-25, 02:28
Головна Реєстрація RSS
Вітаю Вас, Гість
Новини минулих днів

« 1 2 ... 155 156 157 158 159 ... 182 183 »


У партії "УДАР" назвали сумно прогнозованим рішення Конституційного Суду, який заборонив Верховній Раді вносити зміни до Конституції в частині скасування недоторканності президента і суддів.
Останні Політичні новини | Новини європейської України| Додано: 2012-07-12| Інші останні новини | Коментарі. Залиш і ти свій коментар - хай світ знає твою думку(0)


Конституційний Суд визнав конституційним можливе скасування недоторканності депутатів Верховної Ради й неконституційним - скасування недоторканності президента й суддів, що передбачено законопроектом №10530.



Віце-спікер парламенту Микола Томенко переконаний, що нинішня влада змусить Конституційний суд створити всі умови для обрання "передвиборчого" голови Верховної Ради.


З приходом літа - традиційного періоду відпусток та затишшя у соціально-політичному житті – кількість протестів в Україні, попри всі очікування, б’є рекорди. Про це свідчать результати моніторингу, який проводить Центр дослідження суспільства (ЦДС).




Учасники акції протесту проти "мовного" закону під Українським домом простояли ще одну ніч.



Дії народних депутатів від БЮТ щодо блокування входів між 8-м і 9-м поверхами харківської лікарні Укрзалізниці є провокацією. Про це заявив начальник Качанівської виправної колонії Іван Первушкін.


Площу перед Українським домом перекрито приватними авто співробітників міліції. Про це повідомив лідер партії "За Україну!" В'ячеслав Кириленко.






Лікар берлінської клініки "Шаріте" Лутц Хармс приїхав до ЦКЛ №5 в Харкові для продовження лікування екс-прем'єра України Юлії Тимошенко




Близько 50 працівників 7 одеських ринків об 11.30 зібралися біля офісу Партії регіонів у Києві з протестом проти передачі ринків у приватну власність.



Голова Верховної Ради України Володимир Литвин вважає, що голосування по закону "Про основи державної мовної політики" і зміна порядку обрання спікера є послідовними кроками.



На автобус "Останньої барикади" зі звуковою апаратурою, що рухався по вулиці Курській на акцію захисту української мови під Український дім, здійснено напад - невідомий кинув камінь і розбив заднє скло, водій не постраждав.



Адекватні прихильники Партії регіонів з числа депутатів Державної Думи Російської Федерації не підтримують законопроект "Про засади державної мовної політики".



Учасники акції на захист української мови біля Українського дому не підтримують заяви опозиції про перемогу, і обіцяють залишатися тут до скасування прийнятого парламентом мовного закону.



Після того, як опозиція здобуде перемогу, керівництво Партії регіонів піде під суд. Про це заявив лідер партії "Громадянська позиція" Анатолій Гриценко.



У четвер, 5 липня, на відеохостингу YouTube з'явився ролик, на якому графічна маска Гая Фокса від імені хакерів Anonymous спотвореним електронним голосом зачитує звернення до українців.