Пн, 2024-04-29, 13:25
Головна Реєстрація RSS
Вітаю Вас, Гість
Новини минулих днів

« 1 2 ... 154 155 156 157 158 ... 182 183 »


Гендиректор телеканалу ТВі Микола Княжицький вимагає закриття кримінальної справи, порушеної проти нього податківцями і підозрює, що його можуть заарештувати.
Останні Політичні новини | Новини європейської України| Додано: 2012-07-17| Інші останні новини | Коментарі. Залиш і ти свій коментар - хай світ знає твою думку(0)



Голова комісії США з безпеки і співробітництва в Європі (Гельсінська комісія), конгресмен-республіканець Крістофер Сміт пропонує Конгресу вимагати від Віктора Януковича і Кабміну звільнення Юлії Тимошенко.



Заява опозиції про колективний судовий позов проти Януковича є професійним шулерством. Таку думку озвучив депутат від Партії регіонів Володимир Олійник, повідомлення прес-служба партії.


Генеральний секретар НАТО Андерс Фоґ Расмуссен сподівається, що політичне керівництво України якомога швидше вирішить питання щодо ув'язнених екс-прем'єра України Юлії Тимошенко та екс-міністра внутрішніх справ Юрія Луценка з метою продовження співпраці з Альянсом.




Об'єднана опозиція подає у Вищий спеціалізований суд позов проти президента Віктора Януковича за узурпацію влади.



Учасники протесту проти "мовного" закону, які оголосили голодування під Українським домом, стверджують, що міліція не реагує, а можливо і сприяє, діям провокаторів.



Веб-камери, які на виборах фіксуватимуть опускання бюлетеня в урну, не зіграють суттєвої ролі для забезпечення чесних та прозорих виборів, вважає голова правління КВУ Олександр Черненко.




Народний рух України запропонує Об'єднаній опозиції своїх кандидатів у народні депутати на з'їзді партії 30 липня.




Вже трьох голодуючих на захист української мови під Українським домом забрала швидка.




Згідно з повідомленням, Об’єднана опозиція започатковує широкий рух "Україна проти Януковича", що розпочнеться 16 липня.



Податківці забрали з телеканалу ТВі всю фінансово-господарську документацію за останні три роки. Про це "Українській правді" повідомив гендиректор телеканалу Микола Княжицький.


Екс-міністр закордонних справ Володимир Огризко вважає дипломатичним хамством запізнення президента Росії Володимира Путіна на засідання українсько-російської міждержавної комісії в Ялті.



У Києві до батьків коменданта табору голодувальників проти мовного закону Анатолія Пікуля дзвонили міліціонери.



Вищий спеціалізований суд з розгляду цивільних і кримінальних справ утретє переніс судове засідання з розгляду касаційної скарги захисту Юлії Тимошенко у так званій "газовій справі".


Конституційний Суд за поданням 51 депутата Верховної Ради визнав таким, що не відповідає Конституції, положення закону "Про регламент Верховної Ради" у частині, яка передбачає таємне голосування під час призначення і відкликання голови парламенту.