Чт, 2024-04-25, 17:45
Головна Реєстрація RSS
Вітаю Вас, Гість
Новини минулих днів

« 1 2 ... 160 161 162 163 164 ... 182 183 »


У першій половині дня 1 червня виявилися заблокованими акаунти у мережі Facebook журналістів Вахтанга Кіпіані ("Історична Правда", ТВі), Сергія Лещенка ("Українська Правда"), Тетяни Даниленко (5 канал) та відомого інтернет-активіста Романа Шрайка (сайт durdom.in.ua).
Останні Політичні новини | Новини європейської України| Додано: 2012-06-01| Інші останні новини | Коментарі. Залиш і ти свій коментар - хай світ знає твою думку(0)



Депутат Верховної Ради Володимир Яворівський (фракція "БЮТ-Батьківщина") зареєстрував у парламенті законопроект про денонсацію угоди між Україною і Росією з питань перебування Чорноморського флоту Росії у Криму.





Від початку 2012 року Генпрокуратура отримала 26 звернень щодо порушень прав представників ЗМІ з боку правоохоронців.



Зазіхання на конституційний лад в Україні, «підступний удар» по українській мові - така критика на адресу авторів законопроекту «Про засади державної мовної політики» пролунала в середу, 30 травня, з боку низки відомих українських громадських діячів.




Напередодні парламентських виборів головні партії країни оголосили полювання на молодих письменників, журналістів, блогерів та громадських активістів.



Партія "Батьківщина" передала представникам Євросоюзу і США списки українських посадовців, щодо яких мають застосовуватися санкції. Про це повідомив перший заступник голови партії Григорій Немиря в ефірі телеканалу ТВі.



Конституційний суд України визнав неконституційним закон про внесення змін до Регламенту Верховної Ради, згідно з якими народні депутати України не мають права вносити на розгляд парламенту законопроекти про денонсацію міжнародного договору України.



Генеральна прокуратура (ГПУ) готова пред'явити колишньому прем'єр-міністру Юлії Тимошенко звинувачення в організації вбивства депутата Верховної Ради II скликання Євгена Щербаня.




Частка матеріалів з ознаками замовності політичного спрямування в ЗМІ п’яти українських областей та Криму складає 37%. Такими є результати дослідження громадської організації "Український освітній центр реформ".



Об'єднана опозиція має намір затвердити остаточний варіант своєї програми на передвиборному з'їзді напередодні виборів.






В адміністрації президента Віктора Януковича не вірять у реальність застосування США індивідуальних санкцій щодо України.




Лідер партії "Удар" Віталій Кличко заявив, що має намір балотуватися на пост мера столиці.


Україна опустилася в міжнародних іміджевих рейтингах на такі низькі позиції, до котрих за попередньої влади, при всіх її недоліках, не доходила.





Біля Верховної Ради понад 600 громадян проводять мітинг проти ухвалення мовного законопроекту Ківалова-Колесніченка, поруч – 10 автобусів міліції та "Беркуту".



Найвищі українські чиновники отримують від держави тисячі доларів матеріальної допомоги на оздоровлення та вирішення побутових проблем.