Чт, 2024-04-25, 21:41
Головна Реєстрація RSS
Вітаю Вас, Гість
Новини минулих днів

« 1 2 ... 162 163 164 165 166 ... 182 183 »


Верховна Рада відмовилася вносити до порядку денного питання про амністію у 2012 році. За таке рішення проголосували 142 депутати. Автором проекту є Арсеній Яценюк.
Останні Політичні новини | Новини європейської України| Додано: 2012-05-16| Інші останні новини | Коментарі. Залиш і ти свій коментар - хай світ знає твою думку(0)



"Ситуація стала проблематичною після того, як в останні дні конфіденційні плани лікування випливли в пресі. Ситуація, яку в більшості країн годі уявити. Тому довіра, якої ми досягли, була суттєво погіршена. Виникла ситуація, в якій доцільно перевірити, чи має сенс продовження лікування".



Вищий спеціалізований суд України з розгляду цивільних і кримінальних справ переніс на 26 червня розгляд касації екс-прем'єра Юлії Тимошенко та її захисту на вироки Печерського районного та Апеляційного судів Києва щодо "газової справи".



Новий Карно-процесуальний кодекс, підписаний Януковичем, почне діяти в Україні за пів року. Хоча цей документ багато критикують, можна сказати, що він є великим кроком до цивілізованого правосуддя.



Україна поділяє стурбованість міжнародної спільноти в ситуації з екс-прем'єром Юлією Тимошенко, заявляє Янукович.




Опозиція розраховує одержати конституційну більшість після виборів у парламент 2012 року за рахунок мажоритарників від влади. Про це розповів лідер "Фронту Змін" Арсеній Яценюк.




Найбільше проблем на парламентських виборах-2012 виникне через мажоритарну складову, вважає голова Комітету виборців України Олександр Черненко.



Опозиція планує провести "антикорупційну люстрацію", покарати тих чиновників, витрати і майно яких не відповідатимуть задекларованим доходам. Усунення від влади Віктора Януковича, а натомість звільнення Юлії Тимошенко, Юрія Луценка та інших політв’язнів з в’язниць.


"На цьому святому для всіх українців місці сьогодні ми зібрали Форум об’єднаної опозиції, щоб запропонувати Україні програму наших спільних дій – програму виходу України з соціально-економічної кризи, програму розвитку нашої держави і повернення її до європейського шляху", - сказав Турчинов.



Україна стрімко скочується кудись у бік Бєларусі, принаймні в очах Заходу. Канцлер Німеччини Ангела Меркель заявила: поки Євросоюз і ФРН "живуть в умовах миру і свободи", в Україні й Бєларусі люди "страждають від диктатури і репресій".





Литовський лідер Даля Ґрібаускайте вважає, що європейське майбутнє України стає все більш туманною перспективою.





Президент Литви Даля Грібаускайте сьогодні проведе зустріч з Президентом України Віктором Януковичем у Києві лише після відвідування у Харкові екс-прем`єр-міністра Юлії Тимошенко.



Під час Форуму Об'єднаної опозиції в Києві 12 травня представники опозиційних сил повинні підписати угоду щодо неможливості альянсів з Партією регіонів та її сателітами в наступній ВР. Про це заявив лідер партії "УДАР" Віталій Кличко.




Канцлер Німеччини Ангела Меркель заявляє, що люди в Україні та Бєларусі страждають "від диктатури та репресій". Це найгостріший коментар Меркель щодо ситуації в Україні з часу ув’язнення екс-прем’єра Юлії Тимошенко.





Київ і Брюссель мають шукати компроміс і підтримувати діалог для того, щоб знайти вихід із ситуації у двосторонніх відносинах.