Пт, 2024-04-26, 04:27
Головна Реєстрація RSS
Вітаю Вас, Гість
Новини минулих днів

« 1 2 ... 161 162 163 164 165 ... 182 183 »


Голова Верховної Ради Володимир Литвин заявив, що бійка 24 травня в сесійній залі показала, що "парламентаризм в країні остаточно зруйнований", тому він є прихильником позачергових виборів.
Останні Політичні новини | Новини європейської України| Додано: 2012-05-25| Інші останні новини | Коментарі. Залиш і ти свій коментар - хай світ знає твою думку(0)





БЮТ сьогодні з самого ранку заблокував президію Верховної Ради. Про це у своєму Facebook написав бютівець Віктор Уколов.



Голова Верховної Ради Володимир Литвин заявив, що бійка 24 травня в сесійній залі показала показала, що "парламентаризм в країні остаточно зруйнований", тому він є прихильником позачергових виборів.



На теперішню владу чекає люстрація, а незаконні доходи в майбутньому будуть повернуті справжнім власникам. Про це на зустрічі з активістами в Донецьку заявив один з лідерів об'єднаної опозиції Арсеній Яценюк.



Міністерство юстиції домовилося з американською юридичною компанією Skadden провести незалежну оцінку судового процесу над колишнім прем'єр-міністром Юлією Тимошенко. Про це йдеться в повідомленні прес-служби міністерства.



Янукович розповів про особливості перебування на посаді губернатора Донеччини та на посаді глави держави, поділився своїми думками щодо ситуації з лікуванням Юлії Тимошенко, а також про "сімейне щастя".



У червні багатьом "регіоналам" - кандидатам у народні депутати, які вже почали роздавати продуктові набори, можуть порадити "зійти з дороги".




Під час саміту НАТО в Чикаго канцлер Німеччини Ангела Меркель відмовилася спілкуватися із президентом України Віктором Януковичем.



Верховна Рада України може розглянути законопроект про скасування депутатської недоторканності в липні поточного року.



Ув'язнена екс-глава українського уряду Юлія Тимошенко виступає проти бойкоту матчів фіналу Чемпіонату Європи з футболу, котрий відбудеться на початку літа в Україні та Польщі.




До екс-прем'єр-міністра України Юлії Тимошенко, яка госпіталізована в ЦКБ "Укрзалізниці" в Харкові, приїхав віце-президент Європейського парламенту Яцек Протасевич.



Депутат від НУ-НС Володимир Ар'єв заявляє, що СБУ має завдання зібрати на нього компромат для заведення на нього кримінальної справи.



"Під час мого візиту в квітні я почув новий термін – фаміліалізація: що корупція в Україні стає особистою і сягає першої родини країни", - зазначив Кремер.





Янукович підписав указ "Про Конституційну асамблею". Текст відповідного указу, датованого 17 травня, розміщено на сайті глави держави в четвер увечері.



Президент Європейського парламенту Мартін Шульц попросив прем'єр-міністра України Миколу Азарова дозволити направити в Україну додатково медичних фахівців від Європейського парламенту для надання екс-прем'єру України Юлії Тимошенко медичної допомоги.