Пт, 2024-04-19, 03:22
Головна Реєстрація RSS
Вітаю Вас, Гість
Новини минулих днів

14:52
Кобзон проспівавши з Януковичем дуетом, виступив проти "язика". ВІДЕО
Інші останні Політичні новини

Адекватні прихильники Партії регіонів з числа депутатів Державної Думи Російської Федерації не підтримують законопроект "Про засади державної мовної політики", пише maidan.org.ua.

Ось яким чином висловився про законопроект "двох Ка" друг президента Віктора Януковича та відомий співак і за сумісництвом депутат Держдуми Йосиф Кобзон під час приватного концерту на сцені донецького Центру слов'янської культури та писемності з нагоди 80-річчя Донбасу, де він заспівав разом з Януковичем: "Законы они принимают… Кто мешает сегодня в Раде Верховной разговаривать на русском языке? Кто мешает в Донбассе говорить на русском языке? И кто удивится, если кто-то из вас заговорит на украинском? Никто не удивится. Поэтому, это такой надуманный политический конфликт, который, я надеюсь, разрешится без таких особых тяжких последствий. Не суть важно, знаете, когда стоят рядом Черноморский флот украинский и российский в Севастополе. Моряки выходят, говорят. На каком языке они говорят? Они на понятном друг другу языке – на украинском, на русском… Это их не волнует, они не ставят вопрос так: "Будешь разговаривать со мной на украинском – я с тобой разговаривать не буду". Никто ж не ставит так вопрос".

Очевидно, що причини такої позиції Йосифа Кобзона полягають у його прагматичному погляді на проблему. На відміну від Вадима Колесніченка, який просто за гроші виконує чужі завдання, Кобзон, як людина досвідчена і розумна, напевно, усвідомлює, які ризики несе законопроект "Про засади державної мовної політики" і Партії регіонів, за яку він агітував, і його особистому другу Віктору Януковичу, і прагне зупинити консолідацію їх противників довкола такого принципового для багатьох політично- й громадсько-активних людей питання як мова.

Нагадаємо, що в Україні 28 жовтня нинішнього року повинні відбутися парламентські вибори. Хоча вибори пройдуть через декілька місяців, піар-консультанти Партії регіонів запустили в гуманітарний простір України щось на кшталт "інформаційної прокази", - таким за наслідками є передвиборчий хід "регіоналів", які намагаються трансформувати гостре невдоволення владою, корупцією, олігархією і авторитаризмом у міжмовну ворожнечу.

Як відомо, Партія регіонів користується послугами одного з найбільших професіоналів у галузі піару - компанії Burson-Marsteller, респектабельної PR-агенції в Брюсселі, і піар-фірми Fleishman-Hillard, що базується в Парижі.





Повідомляють Новини європейської України
Категорія: Політичні новини | Переглядів: 1102 | Додав: admin | Теги: Кобзон проти язика | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]