Чт, 2024-04-25, 00:54
Головна Реєстрація RSS
Вітаю Вас, Гість
Новини минулих днів

« 1 2 ... 177 178 179 180 181 182 183 »


Законопроект про декриміналізацію Кримінального кодексу практично готовий до розгляду в парламенті, заявляє лідер фракції Партії регіонів.

Останні Політичні новини | Новини європейської України| Додано: 2011-10-31| Інші останні новини | Коментарі. Залиш і ти свій коментар - хай світ знає твою думку(0)



Британська газета The Guardian оприлюднила добірку найкращих кулачних боїв політиків різних країн з підзаголовком: "Коли політикам не вистачає слів у палких дебатах, вони не мають наміру здаватися без бою".


У Всеукраїнському об'єднанні "Батьківщина" заявляють, що вже в п'ятницю Генеральна прокуратура України через суд спробує відновити кримінальні справи стосовно екс-прем'єр-міністра Юлії Тимошенко.



Телеведучий Савік Шустер використовував в ефірі свого політичного ток-шоу маніпулятивні технології. Про це повідомила директор фонду "Демократичні ініціативи", Ірина Бекешкіна



Адвокати Кучми мають намір апелювати до досудового слідства у зв'язку з рішенням Конституційного Суду (КС), згідно з яким обвинувачення в злочині не може ґрунтуватися на даних, одержаних незаконним способом



У п'ятницю перед початком ток-шоу "Шустер Live" біля студії, де проводилася зйомка, прихильники Юлії Тимошенко закидали яйцями радника президента Ганну Герман.



Чи може диктатура, непереконливо маскуючись під демократію, проводити ЧЄ з футболу? - запитує автор несподіваної публікації в німецькій Der Tagesspiegel Ґерд Аппельцеллер.





Близько 400 людей пікетують Верховну Раду в четвер на знак протесту проти скорочення соціальних гарантій. А в цей час голова парламенту на сходах ВР зустрічає еміра держави Катар шейха Хамада бін Халіфі Аль Тані.



Янукович, найпевніше, не поїде до Брюсселя. Янукович схиляється до того, щоб скасувати візит до Брюсселя, усвідомлюючи, що переговори з керівництвом ЄС будуть присвячені звільненню Юлії Тимошенко.



У Міністерстві фінансів немає жодної інформації, яка б засвідчувала надання державних гарантій за зобов’язаннями корпорації ЄЕСУ.



Лідер Соцпартії Олександр Мороз вважає реакцію європейської громадськості і вимоги "звільнити Тимошенко" проявом політики подвійних стандартів по відношенню до України і її політикуму.



Екс-майор Держохорони Микола Мельниченко двічі намагався залишити територію України, а 23 вересня слідчий СБУ ухвалив постанову про оголошення його в розшук.



Янукович виступає за декриміналізацію статті вироку прем'єр-міністру Юлії Тимошенко. Про це він повідомив журналістів у Кам'янці-Подільському.





Печерський районний суд Києва визнав екс-прем'єра України, лідера партії "Батьківщина" Юлію Тимошенко винною у перевищенні повноважень при підписанні газових контрактів з РФ і засудив до 7 років позбавлення волі з позбавленням права обіймати посади у владі на 3 роки. Такий вирок озвучив суддя Родіон Кірєєв, передає Голос UA на РФ


У вівторок 11 жовтня під час винесення вироку екс-прем'єр-міністру Юлії Тимошенко біля будівлі Печерського районного суду Києва на вулиці Хрещатик можливе здійснення терактів.