Пт, 2024-04-26, 23:40
Головна Реєстрація RSS
Вітаю Вас, Гість
Новини минулих днів

« 1 2 ... 178 179 180 181 182 183 »


Охорона Печерського суду наказала журналістам вийти із зали судового засідання над екс-міністром Юрієм Луценком, коли той обізвав очільника МВС Анатолія Могильова.

Останні Політичні новини | Новини європейської України| Додано: 2011-10-07| Інші останні новини | Коментарі. Залиш і ти свій коментар - хай світ знає твою думку(0)



"Я давав свідчення, коли був важко хворий, я говорив про це слідчим... Допитувати хвору людину з 9-ї ранку до 9-ї вечора - це приниження. За мною ходили слідчі в туалет", - сказав він.


Янукович із запізненням вилетів до Греції через пошкодження літака. Під час підготовки до вильоту офіційної делегації України до Греції через порушення регламенту експлуатації техніки службами аеропорту "Бориспіль" був пошкоджений борт номер один.


Фракції Верховної Ради домовилися продовжити консультації щодо президентського законопроекту про гуманізацію низки статей Кримінального кодексу (КК), що стосуються економічних злочинів.



Верховна Рада України розгляне президентський законопроект про гуманізацію відповідальності за злочини у сфері господарської діяльності в четвер.



Віталій Кличко, лідер партії "УДАР" відмовився від боротьби за пост мера Києва і балотуватиметься одразу в президенти.



Донька Юлії Тимошенко Євгенія Карр та заступник голови "Батьківщини" Григорій Немиря зустрілися з генсекретарем Ради Європи Торбйорном Ягландом у Страсбурзі.



Президентський законопроект "Про внесення змін до деяких законодавчих актів України" може бути серйозно доопрацьований до другого читання.



Для перемоги на виборах у Верховну Раду по одномандатному виборчому округу необхідно витратити від 1 до 5 мільйонів доларів, повідомив голова Комітету виборців України Олександр Черненко.


Сьогодні триває засідання Печерського районного суду Києва у "газовій справі" щодо екс-прем'єра Юлії Тимошенко.




У соцмережах політики іноді згадують, що вони теж люди, тому діляться не тільки політичними гаслами, а й особистими проблемами та радощами. Чим переймаються депутати і чиновники, окрім роботи.


У "БЮТ-Батьківщині" не чекають швидкого рішення у справі Юлії Тимошенко і покладають відповідальність за нього на президента.



Співробітники спецпідрозділу "Беркут" затримали під час акції протесту на Софійській площі у Києві двох активістів організації "Пряма дія".




Українська громада США вітатиме Януковича протестами під час генеральної Асамблеї ООН. Про це повідомили в Українському конгресовому комітеті Америки, який є організатором акції.



За останній рік до Лук’янівського СІЗО та СІЗО СБУ потрапили такі відомі політики, як Валерій Іващенко, Юрій Луценко, Юлія Тимошенко, Василь Волга та інші.