Чт, 2024-04-25, 00:26
Головна Реєстрація RSS
Вітаю Вас, Гість
Новини минулих днів

« 1 2 ... 18 19 20


Поки вітчизняні правоохоронці збирають матеріали кримінальної справи на Сандея Аделаджу, пастор почав збирати гроші з вірян на новий проект - "Ісусленд".
Останні Релігійні новини | Новини європейської України| Додано: 2012-07-06| Інші останні новини | Коментарі. Залиш і ти свій коментар - хай світ знає твою думку(0)



З 1 травня вхід на територію заповідника Києво-Печерська Лавра подорожчав на 100%. Єдиний квиток для дорослих коштує тепер 50 грн замість 25, а для школярів, студентів та пенсіонерів - 25 грн.



"Чому ви перестали молитися до Святого Духа? Пам’ятайте, що Я просила вас молитися завжди і кожен час, щоб Святий Дух міг зійти на вас", - слова нашої любимої Матері Божої.



60-сантиметрова фігура янгола, вкрита сусальним золотом, була розташована в стінній ніші під самою банею, на північно-східному боці, зверненому убік Успенського собору.



Невідомі викрали чотири ікони кінця XVII ст з іконостасу храму в селі Волиця-Деревлянська Львівської області, які належать пензлю відомого іконописця Галичини Івана Рутковича.



Предлагается не бороться с изображениями драконов, являющихся символами 2012 года, а дарить другой символ - победы добра над злом. "В новом году дарите вместо драконов изображение Георгия Победоносца".



Свято Миколая в Україні особливо шанується серед дітей. За традицією, в ніч з 18 на 19 грудня святий Миколай приносить дітям подарунки і кладе їх під подушку.


Свято Покрови Пресвятої Богородиці (День милосердя і співчуття) відзначають християни східного обряду цієї п'ятниці. Цьогоріч відзначається 1101-ліття свята.



П’ятий за рік візит патріарха Російської православної церкви Кирила в Україну минув досить спокійно.



"Украй недалекоглядною і безвідповідальною" вважають єпископи УГКЦ політику нинішнього керівництва держави. Про це ідеться у листі єпископів УГКЦ до Віктора Януковича.



Черкаська обласна організація Української народної партії виступає за перенесення праху духовного лідера хасидів рабі Нахмана з Умані Черкаської області до Ізраїлю.




Черкаська обласна організація "ВО "Свобода" заявляє про бездіяльність влади щодо запобігання агресії хасидів і оголошує про початок безстрокової кампанії "Умань без хасидів".


Патріархи чотирьох найстарших церков світу закликали Російську православну церкву дотримуватися своєї канонічної території. Конфлікт полягає в тому, що патріарх Московський Кирило блокує багато рішень найстаріших церков світу.


Спілка археологів виступає проти будівництва на залишках Десятинної церкви в Києві. Про це сказано в повідомленні голови комісії Київської міської ради з питань культури і туризму Олександра Бригинця.


1-15 16-30 ... 256-270 271-285 286-299